Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Yes, det er fredag?! - Niels Sønderby Christensen - Lydbog

- En sjov og enkel guide til dig, der gerne vil være mere heldig

Bag om Yes, det er fredag?!

Om bogen En sjov og motiverende håndbog til alle, der gerne vil være mere heldige. En underholdende appetit­ vækker, der afslører opskriften på held – og giver dig overraskende facts og enkle tips, som du kan bruge, hvis du gerne vil have mere ud af dit potentiale. Bogen er en kærlig skideballe fyldt med god energi, sjove illustrationer og anekdoter, der vil få dig til at reflektere over dit liv, måske grine lidt ad dig selv (og os andre) og, frem for alt, gå i gang med at udskifte dine dårlige vaner med nye gode vaner. En enkel guide til, hvordan du kan motivere dig selv og få lidt mere ud af livet. Den kan læses på under en time, men virker resten af livet. Om forfatter Niels Sønderby Christensen er iværksætter, motivator, tekstforfatter – og en heldig kartoffel. Han har arbejdet med kommunikation hele livet og brænder for at motivere og inspirere. Har tidligere udgivet Kan jeg hjælpe den næste?! og Dette er ikke en bog om hvordan du bliver iværksætter! Har netop rundet 450 motiverende foredrag. Sjove og tankevækkende peptalks, der vender det hele lidt på hovedet, giver lyst til at jagte potentialet og konkrete tips til forandring og forbedring.

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788793951969
  • Format:
  • MP3
  • Udgivet:
  • 3. September 2020
  • Oplæser:
  • Niels Sønderby Christensen
Leveringstid: Straks på e-mail

Beskrivelse af Yes, det er fredag?!

Om bogen
En sjov og motiverende håndbog til alle, der gerne vil være mere heldige. En underholdende appetit­ vækker, der afslører opskriften på held – og giver dig overraskende facts og enkle tips, som du kan bruge, hvis du gerne vil have mere ud af dit potentiale. Bogen er en kærlig skideballe fyldt med god energi, sjove illustrationer og anekdoter, der vil få dig til at reflektere over dit liv, måske grine lidt ad dig selv (og os andre) og, frem for alt, gå i gang med at udskifte dine dårlige vaner med nye gode vaner. En enkel guide til, hvordan du kan motivere dig selv og få lidt mere ud af livet. Den kan læses på under en time, men virker resten af livet.

Om forfatter
Niels Sønderby Christensen er iværksætter, motivator, tekstforfatter – og en heldig kartoffel.
Han har arbejdet med kommunikation hele livet og brænder for at motivere og inspirere.
Har tidligere udgivet Kan jeg hjælpe den næste?! og Dette er ikke en bog om hvordan du bliver iværksætter!
Har netop rundet 450 motiverende foredrag. Sjove og tankevækkende peptalks, der vender det hele lidt på hovedet, giver lyst til at jagte potentialet og konkrete tips til forandring og forbedring.

Brugerbedømmelser af Yes, det er fredag?!Find lignende bøger
Bogen Yes, det er fredag?! findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.