Udvidet returret til d. 31. januar 2025

Æg - Christopher Sjuve - Bog

- Alt hvad du behøver at (h)vide

Bag om Æg

Den ultimative kogebog om æg af bestsellerforfatteren Christopher Sjuve Nu kommer endelig historien om ægget. Hvem kom først? Hønen eller ægget? Få opskriften på, hvordan du koger det perfekte æg og 85 andre uimodståelige opskrifter om og med æg. Ægget eller hønen stammer oprindeligt fra Indien. Læs her, hvordan det er gået til, at det lille jungledyr, med meget dårlige flyveegenskaber, er blevet sådan en populær spise verden over. Hvordan menneskets utrættelige eventyrlyst, nysgerrighed og handels evner, har flyttet hønen fra jungle til hønsegård. I Alt bliver bare bedre med æg fortælles historien om hønen og ægget med masser af både bløde og hårde fakta som; hvor mange æg lægger en høne på et år? Hvor mange æg spiser vi om året? Hvor mange høns er der i Danmark?, Påsketraditionen. Og meget, meget mere. Opskrifterne spænder vidt fra klassikere som saltede æggeblommer (som så rives over fx fisk) og til lækre desserter. Altså alt, hvad der er værd at (h)vide om æg.

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788771915204
  • Indbinding:
  • Indbundet
  • Sideantal:
  • 224
  • Udgivet:
  • 1. oktober 2018
  • Udgave:
  • 1
  • Størrelse:
  • 208x258x20 mm.
  • Vægt:
  • 780 g.
  • 1-5 hverdage.
  • 27. november 2024
På lager

Normalpris

  • BLACK NOVEMBER

Medlemspris

Prøv i 30 dage for 45 kr.
Herefter fra 79 kr./md. Ingen binding.

Beskrivelse af Æg

Den ultimative kogebog om æg af bestsellerforfatteren Christopher Sjuve
Nu kommer endelig historien om ægget. Hvem kom først? Hønen eller ægget? Få opskriften på, hvordan du koger det perfekte æg og 85 andre uimodståelige opskrifter om og med æg. Ægget eller hønen stammer oprindeligt fra Indien. Læs her, hvordan det er gået til, at det lille jungledyr, med meget dårlige flyveegenskaber, er blevet sådan en populær spise verden over. Hvordan menneskets utrættelige eventyrlyst, nysgerrighed og handels evner, har flyttet hønen fra jungle til hønsegård. I Alt bliver bare bedre med æg fortælles historien om hønen og ægget med masser af både bløde og hårde fakta som; hvor mange æg lægger en høne på et år? Hvor mange æg spiser vi om året? Hvor mange høns er der i Danmark?, Påsketraditionen. Og meget, meget mere.

Opskrifterne spænder vidt fra klassikere som saltede æggeblommer (som så rives over fx fisk) og til lækre desserter. Altså alt, hvad der er værd at (h)vide om æg.

Brugerbedømmelser af Æg

  • Christina J. 19. januar 2022

    Er du vild med æg, så køb bogen. Mange spændende opskrifter og masser af sjove facts om æg.


Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.