Udvidet returret til d. 31. januar 2025

Alverdens opskrifter til din airfryer - Sophia Young - Bog

Bag om Alverdens opskrifter til din airfryer

I Alverdens opskrifter til din airfryer får du lækre opskrifter på nye retter til morgenbordet, , hurtig aftensmadspændende madpakker, ''fakeaways'' samt gode snacks. Opskrifter, der er nemme at lave og smager som lækker cafémad – hvad med stegte gyoza, grillede onigiri lavet på sushiris, ostesnegle med miso og løg, hjemmelavede myslibarer, sprød gris Kung Pao, taiwanesisk BFG (big fried chicken) eller hjemmelavet kyllingekebab? Alverdens opskrifter til din airfryer er til madelskere med appetit på smagseventyr fra hele verden. Om forfatteren: Sophia Young er født i England, opvokset i Zambia og uddannet i New York. Hun arbejder som kogebogsredaktør og madskribent, bl.a. for det australske Women’s Weekly. Hun har fingeren på pulsen med, hvad der rører sig på madfronten, og hendes indblik i forskellige verdenskøkkener gør hendes opskrifter autentiske og anderledes.

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788743410614
  • Indbinding:
  • Hæftet
  • Sideantal:
  • 176
  • Udgivet:
  • 16. september 2024
  • Udgave:
  • 1
  • Størrelse:
  • 191x243x16 mm.
  • Vægt:
  • 509 g.
  • 1-3 hverdage.
  • 27. november 2024
På lager

Normalpris

  • BLACK NOVEMBER

Medlemspris

Prøv i 30 dage for 45 kr.
Herefter fra 79 kr./md. Ingen binding.

Beskrivelse af Alverdens opskrifter til din airfryer

I Alverdens opskrifter til din airfryer får du lækre opskrifter på nye retter til morgenbordet, , hurtig aftensmadspændende madpakker, ''fakeaways'' samt gode snacks. Opskrifter, der er nemme at lave og smager som lækker cafémad – hvad med stegte gyoza, grillede onigiri lavet på sushiris, ostesnegle med miso og løg, hjemmelavede myslibarer, sprød gris Kung Pao, taiwanesisk BFG (big fried chicken) eller hjemmelavet kyllingekebab?
Alverdens opskrifter til din airfryer er til madelskere med appetit på smagseventyr fra hele verden.
Om forfatteren:
Sophia Young er født i England, opvokset i Zambia og uddannet i New York. Hun arbejder som kogebogsredaktør og madskribent, bl.a. for det australske Women’s Weekly. Hun har fingeren på pulsen med, hvad der rører sig på madfronten, og hendes indblik i forskellige verdenskøkkener gør hendes opskrifter autentiske og anderledes.

Brugerbedømmelser af Alverdens opskrifter til din airfryer



Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.