Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Arbejdet forstået baglæns - Niels Møller - E-bog

- – erfaringer fra 40 års arbejdsliv

Bag om Arbejdet forstået baglæns

I Arbejdet forstået baglæns undersøger de tre forfattere, hvad vi kan lære om arbejdsmarkedet i Danmark, hvis man spørger dem, der har brugt størstedelen af deres liv netop dér. Gennem dagslange workshops har deltagerne delt historier og erfaringer fra deres arbejdsliv, både godt og ondt, i generelle træk og finurlige detaljer. Bogens udgangspunkt er de 128 deltagere, der på mange måder er en historisk privilegeret generation. Fra deres position som seniorer kan de se tilbage på en helt særlig samfundsudvikling, som inden for få år bød på kvinde- og ungdomsoprør, kriser og økonomiske opsving, en frembrusende global kapitalisme samt en massiv teknologiudvikling, som alt har været med til at forandre samfundet radikalt. Bogen indeholder dermed et væld af levet erfaring, og den giver både anledning til eftertanke og blotlægger behovet for forandring på arbejdsmarkedet – og hvordan arbejdslivets betingelser kan have stor betydning for, hvordan det rundes af, og hvad der kommer efter.

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788772163192
  • Udgivet:
  • 10. Juni 2021
  • Straks på e-mail.

Normalpris

Medlemspris

Prøv i 30 dage for 45 kr.
Herefter fra 79 kr./md. Ingen binding.

Beskrivelse af Arbejdet forstået baglæns

I Arbejdet forstået baglæns undersøger de tre forfattere, hvad vi kan lære om arbejdsmarkedet i Danmark, hvis man spørger dem, der har brugt størstedelen af deres liv netop dér. Gennem dagslange workshops har deltagerne delt historier og erfaringer fra deres arbejdsliv, både godt og ondt, i generelle træk og finurlige detaljer.

Bogens udgangspunkt er de 128 deltagere, der på mange måder er en historisk privilegeret generation. Fra deres position som seniorer kan de se tilbage på en helt særlig samfundsudvikling, som inden for få år bød på kvinde- og ungdomsoprør, kriser og økonomiske opsving, en frembrusende global kapitalisme samt en massiv teknologiudvikling, som alt har været med til at forandre samfundet radikalt. Bogen indeholder dermed et væld af levet erfaring, og den giver både anledning til eftertanke og blotlægger behovet for forandring på arbejdsmarkedet – og hvordan arbejdslivets betingelser kan have stor betydning for, hvordan det rundes af, og hvad der kommer efter.

Brugerbedømmelser af Arbejdet forstået baglænsFind lignende bøger
Bogen Arbejdet forstået baglæns findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.