dk-flag   Stort fødselsdagsudsalg   dk-flag
dk-flag dk-flag dk-flag dk-flag dk-flag dk-flag   Vi fejrer fødselsdag med stort udsalg   dk-flag dk-flag dk-flag dk-flag dk-flag dk-flag

Byen - Ragnar Jónasson - E-bog

Bag om Byen

Den islandske stjerneforfatter er tilbage med en gribende spændingsroman fuld af gys og grusomme hemmeligheder. Island, 1980’erne. Una er 30 år og lever et stilfærdigt liv, da hun en dag får øje på en jobannonce: En lærer søges til en lille, isoleret landsby. Skálar tæller kun ti indbyggere, heraf to skoleelever. Una øjner chancen for at begynde et helt nyt kapitel i sit liv ... Men Skálars beboere virker fjendtlige over for den nye lærer og synes at gemme på mørke hemmeligheder. Una får kendskab til en gammel, uopklaret sag om en ung piges uforklarlige død. En mystisk fremmed forsvinder lige så hurtigt, som han er dukket op i byen. Og pludselig falder den ene af Unas elever død om i byens kirke. Una er fast besluttet på at afdække byens mysterier. Men grænsen mellem fantasi og virkelighed begynder at skride, og Una, der har sine egne hemmeligheder, frygter for både sin forstand og sit liv.

Vis mere
 • Sprog:
 • Dansk
 • ISBN:
 • 9788712069362
 • Udgivet:
 • 15. Marts 2022
 • Straks på e-mail.
Prøv Tales Streaming i 7 dage for 7 kr.
Herefter fra 75 kr./md. Ingen binding.

Normalpris

 • dk-flag   FØDSELSDAGSUDSALG   dk-flag

Beskrivelse af Byen

Den islandske stjerneforfatter er tilbage med en gribende spændingsroman fuld af gys og grusomme hemmeligheder.

Island, 1980’erne. Una er 30 år og lever et stilfærdigt liv, da hun en dag får øje på en jobannonce: En lærer søges til en lille, isoleret landsby. Skálar tæller kun ti indbyggere, heraf to skoleelever. Una øjner chancen for at begynde et helt nyt kapitel i sit liv ...

Men Skálars beboere virker fjendtlige over for den nye lærer og synes at gemme på mørke hemmeligheder. Una får kendskab til en gammel, uopklaret sag om en ung piges uforklarlige død. En mystisk fremmed forsvinder lige så hurtigt, som han er dukket op i byen. Og pludselig falder den ene af Unas elever død om i byens kirke.

Una er fast besluttet på at afdække byens mysterier. Men grænsen mellem fantasi og virkelighed begynder at skride, og Una, der har sine egne hemmeligheder, frygter for både sin forstand og sit liv.

Brugerbedømmelser af Byen

 • Krimiormen s. 14. Maj 2022

  I denne nye udgivelse ”Byen” så er det en helt ny og anderledes scene, der bliver sat af denne anderledes og nytænkende forfatter. ”Byen” er ikke mindre end en psykologisk spændingsroman….og psykologisk spænding det får læseren med fuld power så spændingen og gyset driver ned af væggene.

  Forfatteren evner virkelig at skrive, så man føler gyset helt dybt i sjælen. ”Byen” er velskrevet, skræmmende og rammer små samfund spot on. Man sidder tilbage med fornemmelsen af gys og spænding og føler sig draget ind i en uhyggelig atmosfære.

  ”Byen” får mine varmeste anbefalinger med på vejen, hvis du er til gys og spænding der piller ved forstanden.

  Vurdering: 5/6 Roser.

  Krimiormen.dk


Find lignende bøger
Bogen Byen findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.