Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Coaching med Loa Gottlieb - Del II - Sophie Bech - Lydbog

bind 13 i TOPKVINDER serien

Bag om Coaching med Loa Gottlieb - Del II

I to sammenhængende afsnit tager vi en temperatur på vært Sophie Bech og hendes udviklingsrejse. I andet afsnit har ledelsescoach Loa Gottlieb og Sophie noget, der minder om en coachingsession med henblik på at blive klogere på de karrierevalg, Sophie skal foretage i de kommende år. Sammen taler de også om kroppens cyklus og den kraft, der ligger i at mærke, hvad kroppen har brug for, og hvad det kan gøre for energien og kroppens ressourcer resten af måneden. Læs mere om Loa Gottliebs coaching og kvindecirkler på www.loagottlieb.dk TOPKVINDER er en karrierepodcast for dig, der vil inspireres af kickass kvinder, der har taget en masse karrieremæssige satsninger. Sophie Bech graver de vigtige personlige beretninger frem om spændende karrierer fra kvinder rundt om i hele landet. Du vil høre om op- og nedture, få skarpe karrierehacks, og forhåbentlig skubber det til dig i din lyst til at bringe dig selv, og det du er, vil og kan ind i ligningen. Sophie Bech (f. 1984) har studeret ved SDU og er cand.mag. i Medievidenskab. Hun står blandt meget andet bag podcasten "Topkvinder".

Vis mere
 • Sprog:
 • Dansk
 • ISBN:
 • 9788728388266
 • Format:
 • MP3
 • Udgivet:
 • 1. Maj 2022
 • Oplæser:
 • Sophie Bech
 • Straks på e-mail.

Normalpris

Beskrivelse af Coaching med Loa Gottlieb - Del II

I to sammenhængende afsnit tager vi en temperatur på vært Sophie Bech og hendes udviklingsrejse.

I andet afsnit har ledelsescoach Loa Gottlieb og Sophie noget, der minder om en coachingsession med henblik på at blive klogere på de karrierevalg, Sophie skal foretage i de kommende år. Sammen taler de også om kroppens cyklus og den kraft, der ligger i at mærke, hvad kroppen har brug for, og hvad det kan gøre for energien og kroppens ressourcer resten af måneden.

Læs mere om Loa Gottliebs coaching og kvindecirkler på www.loagottlieb.dk

TOPKVINDER er en karrierepodcast for dig, der vil inspireres af kickass kvinder, der har taget en masse karrieremæssige satsninger.
Sophie Bech graver de vigtige personlige beretninger frem om spændende karrierer fra kvinder rundt om i hele landet. Du vil høre om op- og nedture, få skarpe karrierehacks, og forhåbentlig skubber det til dig i din lyst til at bringe dig selv, og det du er, vil og kan ind i ligningen.

Sophie Bech (f. 1984) har studeret ved SDU og er cand.mag. i Medievidenskab. Hun står blandt meget andet bag podcasten "Topkvinder".

Brugerbedømmelser af Coaching med Loa Gottlieb - Del IIFind lignende bøger
Bogen Coaching med Loa Gottlieb - Del II findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.