Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Den Syddanske Forbedringsmodel - Lars Oberländer - E-bog

- 14 personlige fortællinger fra ledere i det syddanske sygehusvæsen

Bag om Den Syddanske Forbedringsmodel

Hvordan vil du som leder i sundhedsvæsenet indfri patienternes forventninger og krav? Hvordan vil du lede, styre og udvikle dit ansvarsområde, så du kommer sikkert i mål med det, som din organisation beder dig om? Hvordan vil du gøre dit område til et attraktivt sted at arbejde for dygtige fagfolk til gavn for alle vores fælles patienter? Store spørgsmål, som det er blevet lidt lettere for bidragsyderne til denne antologi at svare på med hjælp fra patienter og de frontmedarbejdere, der er tættest på patienterne og deres pårørende gennem brugen af Den Syddanske Forbedringsmodel. Den Syddanske Forbedringsmodel er en samling af 14 personlige fortællinger fra ledere i det syddanske sygehusvæsen, til ledere i det danske sundhedsvæsen.

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788743084471
  • Udgivet:
  • 13. December 2021
  • Straks på e-mail.

Normalpris

Fordelspris

Beskrivelse af Den Syddanske Forbedringsmodel

Hvordan vil du som leder i sundhedsvæsenet indfri patienternes forventninger og krav? Hvordan vil du lede, styre og udvikle dit ansvarsområde, så du kommer sikkert i mål med det, som din organisation beder dig om? Hvordan vil du gøre dit område til et attraktivt sted at arbejde for dygtige fagfolk til gavn for alle vores fælles patienter? Store spørgsmål, som det er blevet lidt lettere for bidragsyderne til denne antologi at svare på med hjælp fra patienter og de frontmedarbejdere, der er tættest på patienterne og deres pårørende gennem brugen af Den Syddanske Forbedringsmodel.

Den Syddanske Forbedringsmodel er en samling af 14 personlige fortællinger fra ledere i det syddanske sygehusvæsen, til ledere i det danske sundhedsvæsen.

Brugerbedømmelser af Den Syddanske ForbedringsmodelFind lignende bøger
Bogen Den Syddanske Forbedringsmodel findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.