Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Elsker mig for evigt - Mette Holm - Bog

- 12 hemmeligheder til et lykkeligt liv som single

Bag om Elsker mig for evigt

Den eneste ene, du med sikkerhed skal være sammen med resten af livet, er DIG. Denne bog handler om at have en kærlighedsaffære med sig selv. Titlen Elsker mig for evigt handler ikke om at være selvcentreret eller egoistisk, men om at finde de ting, der gør DIG glad og får dig til at elske at være sammen med dig selv. Bogen tilbyder singlekvinder i alle aldre værktøjerne til at leve et lykkeligt liv som single. Måske har du været single længe, og måske ønsker du dig brændende en kæreste, men hvad nu, hvis dit fokus er forkert? Måske burde du lære at værdsætte dig selv og se mulighederne i et liv med fokus på dine egne styrker, før du springer ud i en desperat jagt på en mand. Elsker mig for evigt er baseret på 11 interviews med handlekraftige singlekvinder, der har fundet deres egen vej i livet, og byder på både faglige og personlige refleksioner over livet som single. Bogen indeholder desuden en række øvelser, der kan gøre dig bevidst om, hvilke ændringer der skal til, for at du kan leve et lykkeligt liv som single. Om forfatterne Mette Holm er 46 år, uddannet psykolog og har siden 2004 drevet sin egen praksis i Aarhus, hvorfra hun også uddanner skyggevejledere. Mette er desuden foredragsholder og grundlægger af livsstilsbloggen Mettes Univers. Hendes omdrejningspunkt er at flytte kvinder ud af offerrollen og ind i et mere meningsfyldt liv. Mette står bag en række succesrige bogudgivelser: Boost din selvkærlighed (2016), Det du siger, er du selv (2017), Dronningeføde (2018), Højt at flyve (2018) samt kalenderen Mit år (2017, 2018 & 2019). Desuden sender hun hver dag et selvkærligt boost til 55.000 følgere. Se mere på Mettesunivers.dk. Pia Loulou Damsgaard er 40 år, journalist og forfatter samt indehaver af forlaget/fællesskabet for singlekvinder Loulou’s Library, hvor hendes mission er at guide singlekvinder mod et bære- dygtigt og frit forhold til kærlighed, så de kan bruge energien på at nyde livet og udleve deres drømme i stedet for at græde over mænd.

Vis mere
 • Sprog:
 • Dansk
 • ISBN:
 • 9788793867796
 • Indbinding:
 • Hæftet
 • Sideantal:
 • 192
 • Udgivet:
 • 31. Marts 2020
 • Udgave:
 • 1
 • Størrelse:
 • 175x242x20 mm.
 • Vægt:
 • 511 g.
 • 1-2 hverdage.
 • 7. December 2023
På lager

Normalpris

Medlemspris

Prøv i 30 dage for 45 kr.
Herefter fra 79 kr./md. Ingen binding.

Beskrivelse af Elsker mig for evigt

Den eneste ene, du med sikkerhed skal være sammen med resten af livet, er DIG. Denne bog handler om at have en kærlighedsaffære med sig selv. Titlen Elsker mig for evigt handler ikke om at være selvcentreret eller egoistisk, men om at finde de ting, der gør DIG glad og får dig til at elske at være sammen med dig selv.

Bogen tilbyder singlekvinder i alle aldre værktøjerne til at leve et lykkeligt liv som single.

Måske har du været single længe, og måske ønsker du dig brændende en kæreste, men hvad nu, hvis dit fokus er forkert? Måske burde du lære at værdsætte dig selv og se mulighederne i et liv med fokus på dine egne styrker, før du springer ud i en desperat jagt på en mand.

Elsker mig for evigt er baseret på 11 interviews med handlekraftige singlekvinder, der har fundet deres egen vej i livet, og byder på både faglige og personlige refleksioner over livet som single. Bogen indeholder desuden en række øvelser, der kan gøre dig bevidst om, hvilke ændringer der skal til, for at du kan leve et lykkeligt liv som single.

Om forfatterne
Mette Holm er 46 år, uddannet psykolog og har siden 2004 drevet sin egen praksis i Aarhus, hvorfra hun også uddanner skyggevejledere. Mette er desuden foredragsholder og grundlægger af livsstilsbloggen Mettes Univers. Hendes omdrejningspunkt er at flytte kvinder ud af offerrollen og ind i et mere meningsfyldt liv. Mette står bag en række succesrige bogudgivelser: Boost din selvkærlighed (2016), Det du siger, er du selv (2017), Dronningeføde (2018), Højt at flyve (2018) samt kalenderen Mit år (2017, 2018 & 2019). Desuden sender hun hver dag et selvkærligt boost til 55.000 følgere. Se mere på Mettesunivers.dk.

Pia Loulou Damsgaard er 40 år, journalist og forfatter samt indehaver af forlaget/fællesskabet for singlekvinder Loulou’s Library, hvor hendes mission er at guide singlekvinder mod et bære- dygtigt og frit forhold til kærlighed, så de kan bruge energien på at nyde livet og udleve deres drømme i stedet for at græde over mænd.

Brugerbedømmelser af Elsker mig for evigt

 • Mie C. 4. Juni 2020

  Det er bare en super god bog. Det er ægte feel good med inspiration til dit liv og en opfordring til at tage ansvar for det liv du har fået foræret. Derudover får man fantastiske tips til at blive sin egen bedste ven og det er et rigtig godt ståsted. Jeg har læst den flere gange og har opdaget at den kan bruges til meget mere end singletilværelsen. Jeg brugte den eksempelvis flittigt da jeg blev fyret fra mit arbejde og skulle samle mig selv op og komme videre.

  Det er super godt at der er så mange portrætter af forskellige og stærke kvinder. De er hver især inspirerende og man føler at man ikke er alene i verden.

  Det er en bog jeg kommer til at læse mange gang i mit liv og jeg vil da bare sige tak for at den blev skrevet.


Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.