Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Et liv i fisk - Gordon P. Henriksen - E-bog

Bag om Et liv i fisk

En stor og lækker bog med skønne billeder af dansk natur, lystfiskeri, mennesker og mad. Vi er inviteret med på fisketur i selskab med forfatteren, vennerne og børnene. Og selvfølgelig er vi også med til middag med et væld af lækre fiskeopskrifter. Bogen er smækfuld af tips og tricks til den gode fisketur – i strålende høj sommersol eller på en forblæst novemberdag. Opskrifterne omfatter både festmåltider og hurtige retter, der gør sig godt på turen, såvel som et par cocktails med et lokalt præg, genvejen til at lave den perfekte bålkaffe – og en masse andet godt. Columbus Leths fantastiske billeder viser både maden, det gode lystfiskerliv og stemningen fra de mange oplevelser: solopgangsfiskeri under Møns hvide klinter, streetfishing efter nytårstorsk i hovedstaden, fed vesterhavsstemning ombord på en fiskekutter fra Nr. Vorupør, råt fluefiskeri på Bornholms sneklædte klippekyster sammen med alle drengerøvene eller den hyggelige tur på fjorden med ungerne i stille vejr.

Vis mere
 • Sprog:
 • Dansk
 • ISBN:
 • 9788712065883
 • Udgivet:
 • 27. Marts 2020
 • Straks på e-mail.
Prøv Tales Streaming i 7 dage for 7 kr.
Herefter fra 75 kr./md. Ingen binding.

Normalpris

Beskrivelse af Et liv i fisk

En stor og lækker bog med skønne billeder af dansk natur, lystfiskeri, mennesker og mad. Vi er inviteret med på fisketur i selskab med forfatteren, vennerne og børnene. Og selvfølgelig er vi også med til middag med et væld af lækre fiskeopskrifter.

Bogen er smækfuld af tips og tricks til den gode fisketur – i strålende høj sommersol eller på en forblæst novemberdag. Opskrifterne omfatter både festmåltider og hurtige retter, der gør sig godt på turen, såvel som et par cocktails med et lokalt præg, genvejen til at lave den perfekte bålkaffe – og en masse andet godt.

Columbus Leths fantastiske billeder viser både maden, det gode lystfiskerliv og stemningen fra de mange oplevelser: solopgangsfiskeri under Møns hvide klinter, streetfishing efter nytårstorsk i hovedstaden, fed vesterhavsstemning ombord på en fiskekutter fra Nr. Vorupør, råt fluefiskeri på Bornholms sneklædte klippekyster sammen med alle drengerøvene eller den hyggelige tur på fjorden med ungerne i stille vejr.

Brugerbedømmelser af Et liv i fisk

 • Theis P. 20. Juli 2020

  De fleste der er stødt på Gordon P. Henriksen i tv, på YouTube i fiskemagasiner osv. ved at han er en fremragende formidler. Og med hans nye bog er det ikke anderledes.

  Han kan om nogen, få en til at få lyst til at tage på fisketur. Og med Et liv i fisk, kommer vi bag ved lystfiskeriet, og ser på alle de ting som fiskeriet også kan. Fordybelse i fred og ro, fællesskab, naturoplevelser m.v.

  Bogen formår at sætte både ord og billeder på, hvad lystfiskeriet er for en størrelse. Og det både for nybegynderen og den erfarne lystfisker. Gordons entusiasme for fiskeri kan ikke undgå at smitte af på en. Og når bogen er læst færdig, er man helt klar til at tage ud og fiske.

  Bogen indeholder desuden en del spændende opskrifter, så du kan få inspiration til at tilberede din egen fangst.

  Theis
  www.fiskesoerdanmark.dk

 • Sofie o. 3. Juli 2020

  Informativ og skøn bog der både er faglig og personlig.


Find lignende bøger
Bogen Et liv i fisk findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.