Bag om Flere dirrende desserter
ENDNU MERE BUDDING PÅ BORDET
Elsker du også dirrende desserter? Har du lyst til at lave cremekunstværker, der helt enkelt er bygget af æg, mælk, frugt og fløde?
Danmarks buddingdronning, Marie Holm, tager i Flere dirrende desserter over hvor bestselleren Budding & andre dirrende desserter slap, og viser dig, hvordan du kan lave endnu flere sjove, smukke og skælvende sager.
Buddingen er tilbage på bordet, og det er tid til at tænke den engang glemte dessert ind i moderne rammer, lege med den og løfte den til uanede højder. Få inspiration, viden, trin-for-trin-teknikker og helt nye opskrifter, som ikke er set før.
Mød fx Brunsvigerbuddingen, Den marmorerede blåbærbudding, Bananbuddingen med saltkaramel og cornflakeknas, Dobbeltchokoladebuddingen og deres venner Creme randen, den lille Blancmange og den uimodståeligt smukke Kronjuvel dessert med frugtgelé i alle farver.
Tag del i revolutionen og fyld ny creme på gamle forme!
Dette er en ebog med såkaldt fixed layout. Den er velegnet til læsning på læseapparater som tablets og smartphones. Den er uegnet til læsning på ældre eller mindre avancerede læseapparater.
Vis mere