Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Fremtidens køkken - Liselotte Kira Gregers Andersen - E-bog

Bag om Fremtidens køkken

Verden går nye tider i møde, og i Danmark gør vi meget for at sikre en bedre fremtid for kloden. Lad vejen være fuld af sjove oplevelser og go’ smag. Lær at trylle dine rester om til gæstemad. Glem at handle ind, og skab magi alligevel. Fyld dit køkken med glæde, energi og gode råvarer, både dem du kan købe, men også dem, du finder i haven, grøftekanten, skoven og havet. Liselotte Kira Gregers Andersen, alias Kokken på Kanten, er kulinarisk fritænker og specialist i skæve vinkler, og i denne bog får du indblik i hendes verden, hvor bananskræller, mælkebøttehjerter og vandmelonskal ender på tallerkenen side om side med danske bælgfrugter, tang og sæsongrønt i helt ualmindeligt almindelige retter … scenen er din. Go bananas!

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788771717747
  • Udgivet:
  • 1. November 2021
  • Straks på e-mail.

Normalpris

Medlemspris

Prøv i 30 dage for 45 kr.
Herefter fra 79 kr./md. Ingen binding.

Beskrivelse af Fremtidens køkken

Verden går nye tider i møde, og i Danmark gør vi meget for at sikre en bedre fremtid for kloden.

Lad vejen være fuld af sjove oplevelser og go’ smag. Lær at trylle dine rester om til gæstemad. Glem at handle ind, og skab magi alligevel. Fyld dit køkken med glæde, energi og gode råvarer, både dem du kan købe, men også dem, du finder i haven, grøftekanten, skoven og havet.

Liselotte Kira Gregers Andersen, alias Kokken på Kanten, er kulinarisk fritænker og specialist i skæve vinkler, og i denne bog får du indblik i hendes verden, hvor bananskræller, mælkebøttehjerter og vandmelonskal ender på tallerkenen side om side med danske bælgfrugter, tang og sæsongrønt i helt ualmindeligt almindelige retter … scenen er din.

Go bananas!

Brugerbedømmelser af Fremtidens køkkenFind lignende bøger
Bogen Fremtidens køkken findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.