Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Fremtidens køkken - Liselotte Kira Gregers Andersen - Bog

Bag om Fremtidens køkken

Verden går nye tider i møde, og i Danmark gør vi meget for at sikre en bedre fremtid for kloden. Lad vejen være fuld af sjove oplevelser og go’ smag. Lær at trylle dine rester om til gæstemad. Glem at handle ind, og skab magi alligevel. Fyld dit køkken med glæde, energi og gode råvarer, både dem du kan købe, men også dem du finder i haven, grøftekanten, skoven og havet. Liselotte Kira Gregers Andersen, alias Kokken på Kanten, er kulinarisk fritænker og specialist i skæve vinkler, og i denne bog får du indblik i hendes verden, hvor bananskræller, mælkebøttehjerter og vandmelonskal ender på tallerkenen side om side med danske bælgfrugter, tang og sæsongrønt i helt ualmindeligt almindelige retter … scenen er din. Go bananas!

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788771717525
  • Indbinding:
  • Hardback
  • Sideantal:
  • 232
  • Udgivet:
  • 1. November 2021
  • Udgave:
  • 1
  • Størrelse:
  • 197x278x23 mm.
  • Vægt:
  • 916 g.
  På lager
Leveringstid: 1-2 hverdage
Forventet levering: 30. April 2024

Beskrivelse af Fremtidens køkken

Verden går nye tider i møde, og i Danmark gør vi meget for at sikre en bedre fremtid for kloden.

Lad vejen være fuld af sjove oplevelser og go’ smag. Lær at trylle dine rester om til gæstemad. Glem at handle ind, og skab magi alligevel. Fyld dit køkken med glæde, energi og gode råvarer, både dem du kan købe, men også dem du finder i haven, grøftekanten, skoven og havet.

Liselotte Kira Gregers Andersen, alias Kokken på Kanten, er kulinarisk fritænker og specialist i skæve vinkler, og i denne bog får du indblik i hendes verden, hvor bananskræller, mælkebøttehjerter og vandmelonskal ender på tallerkenen side om side med danske bælgfrugter, tang og sæsongrønt i helt ualmindeligt almindelige retter … scenen er din.

Go bananas!

Brugerbedømmelser af Fremtidens køkken



Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.