Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Funktionelle ingredienser i fødevarer - Gunhild Brynning - Bog

Bag om Funktionelle ingredienser i fødevarer

Funktionelle ingredienser har altid spillet en afgørende rolle i moderne industriel fødevareproduktion og ligeså på menukortene i Michelin-restauranterne. Men hvad er det præcis, der gør de funktionelle ingredienser så unikke? Og hvorfor kan de hjælpe os med at skabe bedre, sundere og mere bæredygtige fødevarer? Denne bog klæder de studerende på til at stille de rigtige spørgsmål og forstå svarerne. Funktionelle ingredienser i fødevarer er en lærebog i opbygning, funktionalitet og brug af konsistensgivende ingredienser til fødevareindustrien. Bogens fire fokusområder hydrokolloider, stivelser, fibre og proteiner spiller alle en vigtig rolle i udviklingen af fødevarer, der harmonerer med fremtidens trends på fødevaremarkedet. Bogen adskiller sig ved at inddrage specialviden fra virksomheder i den danske ingrediensklynge. Dette gør bogen både nutidig og praksisorienteret. Den primære målgruppe er studerende på procesteknologuddannelsen, men vil også kunne bruges inden for fødevareteknologi, laboratorieteknologi, ernæring og sundhed m.fl.

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788750062028
  • Indbinding:
  • Hæftet
  • Sideantal:
  • 120
  • Udgivet:
  • 15. August 2023
  • Udgave:
  • 1
  • Størrelse:
  • 154x227x9 mm.
  • Vægt:
  • 285 g.
  På lager
Leveringstid: 1-2 hverdage
Forventet levering: 30. April 2024

Beskrivelse af Funktionelle ingredienser i fødevarer

Funktionelle ingredienser har altid spillet en afgørende rolle i moderne industriel fødevareproduktion og ligeså på menukortene i Michelin-restauranterne. Men hvad er det præcis, der gør de funktionelle ingredienser så unikke? Og hvorfor kan de hjælpe os med at skabe bedre, sundere og mere bæredygtige fødevarer? Denne bog klæder de studerende på til at stille de rigtige spørgsmål og forstå svarerne.
Funktionelle ingredienser i fødevarer er en lærebog i opbygning, funktionalitet og brug af konsistensgivende ingredienser til fødevareindustrien. Bogens fire fokusområder hydrokolloider, stivelser, fibre og proteiner spiller alle en vigtig rolle i udviklingen af fødevarer, der harmonerer med fremtidens trends på fødevaremarkedet.
Bogen adskiller sig ved at inddrage specialviden fra virksomheder i den danske ingrediensklynge. Dette gør bogen både nutidig og praksisorienteret.
Den primære målgruppe er studerende på procesteknologuddannelsen, men vil også kunne bruges inden for fødevareteknologi, laboratorieteknologi, ernæring og sundhed m.fl.

Brugerbedømmelser af Funktionelle ingredienser i fødevarer



Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.