Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage
Forlænget returret til d. 31. januar 2025

Gufmad 1 - Lars Axelsen - E-bog

- Familiefavoritter

Bag om Gufmad 1

Denne bog handler om, hvad jeg mener er gufmad. For mig er gufmad de retter, som smager ekstra godt, som frembringer positive minder om hygge, og som gerne har en historie eller anekdote med sig. Det er både mad, hvor man kigger på sin kammerat eller veninde og siger "det er dæleme gufmad det her!", og mad, hvor man mindes specielle situationer fra såvel barndom som voksenliv - dvs. det er retter, der har en speciel betydning for en selv. Gufmad er for mig ikke fin gourmetmad, trøstemad eller livretter, og mange af mine gufmadretter er hverdagskost. Bogen er anderledes end de klassiske kogebøger på flere måder. Dens primære mål er at gøre det nemmere for amatører at lave god mad. Dette gøres ved at bringe viden om teknik og ingredienser, dele relevante opskrifter, vise hvordan udfordringerne i opskrifterne håndteres, motivere læseren gennem anekdoter og inspirere læseren til at arbejde videre med smag og smagsoplevelse. Alt for mange betragter sig selv som dårlige til at lave mad. Men lærer du ikke at lave god eller bare middelmådig mad, så kommer du til at leve af dårlig mad en stor del af livet! Med teknik, viden og tricks kan de fleste lære at lave spændende og velsmagende retter. Teknikken og viden åbner maduniverset for amatørkokkene - sous vide tager gætteriet ud af tilberedningen, knivteknik tager tårerne ud af løgsnitteriet, og umami-rige ingredienser propper smag ind i retterne. God læselyst, men husk også at lave nogle af retterne!

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788743022800
  • Udgivet:
  • 17. maj 2024
  • Straks på e-mail.

Normalpris

Medlemspris

Prøv i 30 dage for 45 kr.
Herefter fra 79 kr./md. Ingen binding.

Beskrivelse af Gufmad 1

Denne bog handler om, hvad jeg mener er gufmad. For mig er gufmad de retter, som smager ekstra godt, som frembringer positive minder om hygge, og som gerne har en historie eller anekdote med sig. Det er både mad, hvor man kigger på sin kammerat eller veninde og siger "det er dæleme gufmad det her!", og mad, hvor man mindes specielle situationer fra såvel barndom som voksenliv - dvs. det er retter, der har en speciel betydning for en selv. Gufmad er for mig ikke fin gourmetmad, trøstemad eller livretter, og mange af mine gufmadretter er hverdagskost.
Bogen er anderledes end de klassiske kogebøger på flere måder. Dens primære mål er at gøre det nemmere for amatører at lave god mad. Dette gøres ved at bringe viden om teknik og ingredienser, dele relevante opskrifter, vise hvordan udfordringerne i opskrifterne håndteres, motivere læseren gennem anekdoter og inspirere læseren til at arbejde videre med smag og smagsoplevelse.
Alt for mange betragter sig selv som dårlige til at lave mad. Men lærer du ikke at lave god eller bare middelmådig mad, så kommer du til at leve af dårlig mad en stor del af livet!
Med teknik, viden og tricks kan de fleste lære at lave spændende og velsmagende retter. Teknikken og viden åbner maduniverset for amatørkokkene - sous vide tager gætteriet ud af tilberedningen, knivteknik tager tårerne ud af løgsnitteriet, og umami-rige ingredienser propper smag ind i retterne. God læselyst, men husk også at lave nogle af retterne!

Brugerbedømmelser af Gufmad 1



Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.