Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Jomsborg - Niels Lunde - E-bog

Bag om Jomsborg

Vandene går højt i tiden op til den danske ØMU-folkeafstemning i september 2000. Den danske spekulant Jan Ole Voss og den britiske EU-modstand sir James Brown-Humes beslutter sig for at udnytte chancen til at sætte en dristig plan i værk. Hvis de kan vælte den danske krone, vil de begge tjene styrtende på det, og intet tidspunkt kunne være bedre end op til den vigtige afstemning. De to griske opportunister kaster Danmark ud i et politisk og økonomisk kaos, landet aldrig før har oplevet, og læseren sidder tilbage med én tanke i hovedet: Kan to skruppelløse mennesker virkelig vælte den danske krone? Niels Lunde (f. 1962) er en dansk journalist, erhvervskommentator og tidligere chefredaktør for Berlingske Tidende og Dagbladet Børsen. Han er oprindeligt uddannet cand.scient.pol. fra Aarhus Universitet og har udgivet en lang række både skønlitterære og faglitterære bøger.

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788726392586
  • Udgivet:
  • 14. Maj 2020
  • Straks på e-mail.

Normalpris

Beskrivelse af Jomsborg

Vandene går højt i tiden op til den danske ØMU-folkeafstemning i september 2000. Den danske spekulant Jan Ole Voss og den britiske EU-modstand sir James Brown-Humes beslutter sig for at udnytte chancen til at sætte en dristig plan i værk. Hvis de kan vælte den danske krone, vil de begge tjene styrtende på det, og intet tidspunkt kunne være bedre end op til den vigtige afstemning.

De to griske opportunister kaster Danmark ud i et politisk og økonomisk kaos, landet aldrig før har oplevet, og læseren sidder tilbage med én tanke i hovedet: Kan to skruppelløse mennesker virkelig vælte den danske krone?

Niels Lunde (f. 1962) er en dansk journalist, erhvervskommentator og tidligere chefredaktør for Berlingske Tidende og Dagbladet Børsen. Han er oprindeligt uddannet cand.scient.pol. fra Aarhus Universitet og har udgivet en lang række både skønlitterære og faglitterære bøger.

Brugerbedømmelser af JomsborgFind lignende bøger
Bogen Jomsborg findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.