Udvidet returret til d. 31. januar 2024

Kålhydrater - Jane Faerber - Bog

- Gør kål på overvægt, insulinresistens og sukkertrang

Bag om Kålhydrater

Kålhydrater er en fascinerende bog skrevet af Jane Faerber. Denne bog, udgivet i 2022, er en dybdegående udforskning af kulhydraters rolle i vores kost og hvordan vi kan forstå dem bedre. Forfatteren bruger sin ekspertise til at guide læseren gennem en verden af kulhydrater, og bogen er fyldt med vigtige oplysninger og indsigt, der kan hjælpe enhver, der er interesseret i ernæring. Genren er sundhed og kost, og den er både informativ og let at forstå. Bogen blev udgivet af Gyldendal, en af de mest anerkendte forlag i Danmark. Den er et must for enhver, der ønsker at forstå mere om kulhydrater og deres indvirkning på vores sundhed.

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788702331431
  • Indbinding:
  • Indbundet
  • Sideantal:
  • 206
  • Udgivet:
  • 3. marts 2022
  • Udgave:
  • 1
  • Størrelse:
  • 173x235x18 mm.
  • Vægt:
  • 603 g.
  • 1-3 hverdage.
  • 5. november 2024
På lager

Normalpris

  • BLACK NOVEMBER

Medlemspris

Prøv i 30 dage for 45 kr.
Herefter fra 79 kr./md. Ingen binding.

Beskrivelse af Kålhydrater

Kålhydrater er en fascinerende bog skrevet af Jane Faerber. Denne bog, udgivet i 2022, er en dybdegående udforskning af kulhydraters rolle i vores kost og hvordan vi kan forstå dem bedre. Forfatteren bruger sin ekspertise til at guide læseren gennem en verden af kulhydrater, og bogen er fyldt med vigtige oplysninger og indsigt, der kan hjælpe enhver, der er interesseret i ernæring. Genren er sundhed og kost, og den er både informativ og let at forstå. Bogen blev udgivet af Gyldendal, en af de mest anerkendte forlag i Danmark. Den er et must for enhver, der ønsker at forstå mere om kulhydrater og deres indvirkning på vores sundhed.

Forlagets beskrivelse af Kålhydrater

BLANDT ALLE VERDENS GRØNTSAGER LØBER KÅL MED GULDET.

VIL DU GERNE VIDE HVORFOR? OG VIL DU INSPIRERES TIL AT FÅ FLERE KÅLHYDRATER IND I DIT LIV?

 

Med et nytænkende indblik i både kålens og kroppens biologi viser Anette Sams dig, hvorfor kulhydrat fra kål har den diametralt modsatte virkning på kroppen end de raffinerede kulhydrater i fx pasta, brød og sukker.

Kål er suveræn på alle måder, og ved at erstatte forarbejdede kulhydrater med kålhydrater fodrer du mikroorganismerne hele vejen igennem dit tarmsystem, så du får et stabilt blodsukker, et balanceret immunsystem og et aktivt hormonsystem.

Kort sagt: Udskift raffinerede kulhydrater med kålhydrater, og opbyg en vital og modstandsdygtig krop. Det er samtidig opskriften, der vrister dig fri af insulinresistens, overvægt og livsstilssygdomme.

Som hjælp til at få flere kålhydrater i dit liv får du 50 lækre, nemme og velsmagende opskrifter udviklet af Jane Faerber. For kål er ikke bare sund, den er også en mester i et køkken: Den kan være sprød, blød, cremet, skarp, smagfuld. Den kan koges, hakkes, steges, blendes. Uden at miste sine fantastiske evner.

Og så er kål bæredygtig, fordi den kan dyrkes herhjemme.

Brugerbedømmelser af Kålhydrater

  • Jane T. 3. juni 2022

    Alt var fuldt tilfredsstillende og vi kan kun bebrejde os selv, at vi ikke for længe siden har beskæftiget med emnet, men det er vel aldrig for sent. Som barn spiste hvi meget ofte stuvede hvidkål samt grænkælssuppe.

  • Charlotte F. 1. april 2022

    Super inspirerende bog - Helt klart en favorit med så lækre opskrifter.


Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.