Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Kålhydrater - Jane Faerber - E-bog

- Gør kål på overvægt, insulinresistens og sukkertrang

Bag om Kålhydrater

BLANDT ALLE VERDENS GRØNTSAGER LØBER KÅL MED GULDET. VIL DU GERNE VIDE HVORFOR? OG VIL DU INSPIRERES TIL AT FÅ FLERE KÅLHYDRATER IND I DIT LIV?   Med et nytænkende indblik i både kålens og kroppens biologi viser Anette Sams dig, hvorfor kulhydrat fra kål har den diametralt modsatte virkning på kroppen end de raffinerede kulhydrater i fx pasta, brød og sukker. Kål er suveræn på alle måder, og ved at erstatte forarbejdede kulhydrater med kålhydrater fodrer du mikroorganismerne hele vejen igennem dit tarmsystem, så du får et stabilt blodsukker, et balanceret immunsystem og et aktivt hormonsystem. Kort sagt: Udskift raffinerede kulhydrater med kålhydrater, og opbyg en vital og modstandsdygtig krop. Det er samtidig opskriften, der vrister dig fri af insulinresistens, overvægt og livsstilssygdomme. Som hjælp til at få flere kålhydrater i dit liv får du 50 lækre, nemme og velsmagende opskrifter udviklet af Jane Faerber. For kål er ikke bare sund, den er også en mester i et køkken: Den kan være sprød, blød, cremet, skarp, smagfuld. Den kan koges, hakkes, steges, blendes. Uden at miste sine fantastiske evner. Og så er kål bæredygtig, fordi den kan dyrkes herhjemme.

Vis mere
 • Sprog:
 • Dansk
 • ISBN:
 • 9788702331455
 • Udgivet:
 • 3. Marts 2022
 • Straks på e-mail.

Normalpris

Beskrivelse af Kålhydrater

BLANDT ALLE VERDENS GRØNTSAGER LØBER KÅL MED GULDET.
VIL DU GERNE VIDE HVORFOR? OG VIL DU INSPIRERES TIL AT FÅ FLERE KÅLHYDRATER IND I DIT LIV?
 
Med et nytænkende indblik i både kålens og kroppens biologi viser Anette Sams dig, hvorfor kulhydrat fra kål har den diametralt modsatte virkning på kroppen end de raffinerede kulhydrater i fx pasta, brød og sukker.
Kål er suveræn på alle måder, og ved at erstatte forarbejdede kulhydrater med kålhydrater fodrer du mikroorganismerne hele vejen igennem dit tarmsystem, så du får et stabilt blodsukker, et balanceret immunsystem og et aktivt hormonsystem.
Kort sagt: Udskift raffinerede kulhydrater med kålhydrater, og opbyg en vital og modstandsdygtig krop. Det er samtidig opskriften, der vrister dig fri af insulinresistens, overvægt og livsstilssygdomme.
Som hjælp til at få flere kålhydrater i dit liv får du 50 lækre, nemme og velsmagende opskrifter udviklet af Jane Faerber. For kål er ikke bare sund, den er også en mester i et køkken: Den kan være sprød, blød, cremet, skarp, smagfuld. Den kan koges, hakkes, steges, blendes. Uden at miste sine fantastiske evner.
Og så er kål bæredygtig, fordi den kan dyrkes herhjemme.

Brugerbedømmelser af Kålhydrater

 • Jane T. 3. Juni 2022

  Alt var fuldt tilfredsstillende og vi kan kun bebrejde os selv, at vi ikke for længe siden har beskæftiget med emnet, men det er vel aldrig for sent. Som barn spiste hvi meget ofte stuvede hvidkål samt grænkælssuppe.

 • Charlotte F. 1. April 2022

  Super inspirerende bog - Helt klart en favorit med så lækre opskrifter.


Find lignende bøger
Bogen Kålhydrater findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.