Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Keto på 4 uger - Jane Faerber - E-bog

Bag om Keto på 4 uger

Mange har haft succes med at leve sundere og tabe sig efter Jane Faerbers første og meget populære bog om KETO. Nu er hun tilbage med en ny bog om emnet. I Janes ’Keto på 4 uger’ bliver du introduceret til en overskuelig 4-ugers kostplan til vægttab. 4-ugers planen kommer med konkrete forslag til alle dagens måltider, hvor du bliver mødt af bogens 80 nye sunde og lækre opskrifter. KETO er en kost, der har til formål at få kroppen til at omstille sig fra kulhydratforbrænding til fedtforbrænding. Jane guider dig her med velunderbyggede retningslinjer og konkrete råd og tips til et slankere liv – uden du nødvendigvis behøver at tælle dine kulhydrater og kalorier. Hvis du leder efter de bedste tips og tricks til at se en positiv fremgang på vægten og leve et sundere liv, så er ’Keto på 4 uger’ den perfekte bog til dig. Du får super lækre opskrifter, som du kan benytte i din kostplan, samt et overblik over hvad og hvor meget man skal spise og hvilke madvarer man helst bør undgå. Du får vigtigst af alt en nem vej til en fedtforbrændende krop, som de færreste sikkert har prøvet før. Det er denne ’sidegevinst’ ved KETO, der danner grundlag for et vedvarende vægttab.

Vis mere
 • Sprog:
 • Dansk
 • ISBN:
 • 9788740062793
 • Udgivet:
 • 27. Marts 2020
 • Straks på e-mail.

Normalpris

Beskrivelse af Keto på 4 uger

Mange har haft succes med at leve sundere og tabe sig efter Jane Faerbers første og meget populære bog om KETO. Nu er hun tilbage med en ny bog om emnet. I Janes ’Keto på 4 uger’ bliver du introduceret til en overskuelig 4-ugers kostplan til vægttab. 4-ugers planen kommer med konkrete forslag til alle dagens måltider, hvor du bliver mødt af bogens 80 nye sunde og lækre opskrifter. KETO er en kost, der har til formål at få kroppen til at omstille sig fra kulhydratforbrænding til fedtforbrænding. Jane guider dig her med velunderbyggede retningslinjer og konkrete råd og tips til et slankere liv – uden du nødvendigvis behøver at tælle dine kulhydrater og kalorier.
Hvis du leder efter de bedste tips og tricks til at se en positiv fremgang på vægten og leve et sundere liv, så er ’Keto på 4 uger’ den perfekte bog til dig. Du får super lækre opskrifter, som du kan benytte i din kostplan, samt et overblik over hvad og hvor meget man skal spise og hvilke madvarer man helst bør undgå. Du får vigtigst af alt en nem vej til en fedtforbrændende krop, som de færreste sikkert har prøvet før. Det er denne ’sidegevinst’ ved KETO, der danner grundlag for et vedvarende vægttab.

Forlagets beskrivelse af Keto på 4 uger

Mange har stor succes med at tabe sig efter Jane Faerbers første og meget populære bog om KETO. Nu er hun tilbage med en ny bog om emnet.

I Janes KETO på 4 uger får man ikke bare endnu flere lækre opskrifter til KETO, men også en overskuelig
4-ugers plan til vægttab på den nemme måde. 4-ugers planen har forslag til alle dagens måltider, og til dem får
man hjælp af bogens 80 nye opskrifter. Jane guider med praktiske retningslinjer og konkrete redskaber læseren til at lykkes med et vægttab på KETO – og det helt uden, at man behøver at tælle hverken kulhydrater eller kalorier.

KETO er en kost, der sigter efter at få kroppen til at skifte fra kulhydratforbrænding til fedtforbrænding (ketose). Det er et metabolisk skifte, der automatisk sker, når man spiser meget få kulhydrater. Den fedtforbrændende tilstand har en appetitdæmpende virkning, der betyder, at man kan spise sig mæt og alligevel gå ned i vægt. Det er nemlig nemt at spise mindre, når man ikke er sulten.

I KETO på 4 uger får man vigtigst af alt en nem vej til en fedtforbrændende krop, som gør én selvregulerende i en grad, de færreste sikkert har prøvet før. Det er denne ’sidegevinst’ ved KETO, der danner fundamentet for et varigt vægttab.

Det siger andre om at tabe sig med Janes første KETO-bog:

Ditte: Under hele vægttabet har jeg ikke talt kalorier. Jeg har holdt øje med mit kulhydratindtag, men har ellers bare spist, når jeg har været sulten, og stoppet, når jeg var blevet mæt – så enkelt er det. Jeg har nu tabt 30 kg og er normalvægtig og min PCO har stabiliseret sig.

Line: 40 kg er forsvundet og sammen med dem min PCO, endometriose og mine hyppige migræneanfald. Jeg har ikke dyrket motion – kun lagt kosten om. Det er nemt, maden smager dejligt, og hele familien kan spise med.

Brugerbedømmelser af Keto på 4 uger

 • Kirsten O. 30. Januar 2022

  Supergod bog! Meget konkret og lige til at tage i brug. Desuden har jeg på grund af denne bog smidt 12,4 kg på 4 uger. Så kan man da kun give den 5 stjerner️

 • Marie T. 26. Januar 2022

  Super god bog, mega lækre opskrifter og perfekt intro til KETO, som gør det nemt for alle at komme igang.

 • Heidi C. 31. August 2021

  Super lækker opskrifter, nem og lige til at lave

 • Ditte S. 7. Februar 2021

  Jeg har købt flere bøger omkring keto, men denne har nogle fantastiske opskrifter, vigtigst er dog at den beskriver alt så nemt og simpelt. Super begynder bog.

  Jeg bruger ikke andre bøger end denne idag og har allerede anbefalet den flere gange til andre.

 • Karina J. 22. Januar 2021

  God bog, der giver et indblik i, hvad keto er, og hvad det gør for kroppen. Vildt gode opskrifter, som giver inspiration til selv at finde på noget mad.. Gode madplaner, som også indeholder rester fra dagen før, dejligt med mindre madspild. Kan klart anbefales!

 • Helle C. 7. Januar 2021

  Klar og tydelig kommunikation. Skønne opskrifter.

 • Lisbet C. 12. December 2020

  Det kan siges kort: det virker
  Og vældig gode let forståelige forklaringer på mekanismerne bag måden at spise på

 • Hannah D. 7. Oktober 2020

  Dejlig bog med dejlige opskrifter. En god introduktion til Keto. Let forståelig.

 • brian b. 10. September 2020

  Super god bog ligesom den første som jeg også har.
  Jeg købte denne bog mhp flere gode opskrifter.
  Bruger ikke madplanerne, men laver mine egne udefra de forskellige opskrifter , og det virker perfekt.
  Var på keto kur sidste år med stor succes. Fulgte bare ikke op på de sunde madvaner under corona krisen og henover sommeren , så nu er jeg på den igen med samme gode resultat indtil videre.

 • kirsten t. 14. Juli 2020

  Hurtig lev. Og dejlig bog.

 • 22. Maj 2020

  Lever helt op til forventningerne.

 • Lene S. 28. April 2020

  Har både købt KETO og denne bog. Er vild med hendes opskrifter, som giver så meget inspiration. Nemme opskrifter som smager utrolig godt!

 • Jane B. 26. April 2020

  Fantastisk bog med lækre nemme retter. Et godt input til hvordan KETO fungerer i praksis.

 • Jane H. 26. April 2020

  En god bog med fantastisk skønne opskrifter som gør kuren til en udflugt for hele familien. Der er mange skønne ingredienser og sammensætningerne er inspirerende og gavnlige for hele familien. Samtidig er beskrivelserne omkring keto og kylhydratlisten brugbar for alle i familien og virkelig gavnlig.

 • Antonia K. 25. April 2020

  Køb den!! Nem god og overskuelig. Meget lækre opskrifter.

 • Palle Q. 25. April 2020

  Super gode varierer retter med letforståelige opskrifter.

 • Birthe T. 25. April 2020

  Fin og overskuelig bog, flotte billeder, lækkert præsenteret.

 • Jakob V. 25. April 2020

  Super spændende bog med dejlige opskrifter, der til fulde dække vores behov.

 • Hanne L. 25. April 2020

  Rigtig god bog med let forståelig vejledning om selve meningen med at spise efter disse principper. Bogen er fyldt med lækre billeder og opskrifter på retter som er nemme at gå til.

 • Lene D. 25. April 2020

  Det er en fantastisk bog som jeg er meget glad for at have købt. Stort set alle retter er velsmagende og meget nemme og hurtige at lave. Bogen er lækkert sat op og der er god og meget informativ indføring i keto 'filosofien' i begyndelsen af bogen.
  Jeg har lært meget gennem denne bog .. både om keto som sådan, men også om nye måder at lave mad på. F.eks. har jeg lært at lave blomkåls bearnaise, det smager forrygende og er et glimrende alternativ til almindelig bearnaise.
  Jeg kan virkelig varmt anbefale denne bog. Et rigtig godt køb.

 • Louise B. 25. April 2020

  Rigtig god starter bog, hvis man gerne vil igang med KETO. Opskrifterne er nemme at gå til, og super lækre med masser af variation og udvalg.


Find lignende bøger
Bogen Keto på 4 uger findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.