Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Ketoflex - Thorbjörg Hafsteinsdottir - E-bog

- Forny din krop på fire uger

Bag om Ketoflex

I bogen Ketoflex rådgiver Thorbjörg Hafsteinsdottir dig til en alternativ livsstilsændrende kur, på blot 4 uger. Keto har for alvor slået igennem på verdensplan og der utrolig effektiv måde at tabe sig på. Ketoflex er bygget op omkring 3-3-1 princippet, som bygger på fleksibilitet. Efter en kort tilpasningsperiode bliver selve ketosen brudt; tre dage i ketose, tre dages restitution efterfulgt af en fridag. Med Ketoflex vil du hurtigt opleve en fornyet livsglæde, bedre søvnrytme, pænere hud, bedre humør og færre kilo på kroppen. Thorbjörg Hafsteinsdottir er ekspert og deler nu ud af sit kendskab i netop “Ketoflex”. Bogen indeholder en overskuelig teoridel med et fire ugers program. Dertil et hav af simple samt indbydende opskrifter, på sund mad med få kulhydrater ingen sukker, som alle kan lave. Køb Ketoflex af Thorbjörg Hafsteinsdottir som fysisk bog eller e-bog.

Vis mere
 • Sprog:
 • Dansk
 • ISBN:
 • 9788740064230
 • Udgivet:
 • 12. Maj 2021
 • Straks på e-mail.

Normalpris

Anmeldelser af Ketoflex

  Beskrivelse af Ketoflex

  I bogen Ketoflex rådgiver Thorbjörg Hafsteinsdottir dig til en alternativ livsstilsændrende kur, på blot 4 uger.

  Keto har for alvor slået igennem på verdensplan og der utrolig effektiv måde at tabe sig på. Ketoflex er bygget op omkring 3-3-1 princippet, som bygger på fleksibilitet. Efter en kort tilpasningsperiode bliver selve ketosen brudt; tre dage i ketose, tre dages restitution efterfulgt af en fridag.

  Med Ketoflex vil du hurtigt opleve en fornyet livsglæde, bedre søvnrytme, pænere hud, bedre humør og færre kilo på kroppen.

  Thorbjörg Hafsteinsdottir er ekspert og deler nu ud af sit kendskab i netop “Ketoflex”. Bogen indeholder en overskuelig teoridel med et fire ugers program. Dertil et hav af simple samt indbydende opskrifter, på sund mad med få kulhydrater ingen sukker, som alle kan lave.

  Køb Ketoflex af Thorbjörg Hafsteinsdottir som fysisk bog eller e-bog.

  Forlagets beskrivelse af Ketoflex

  Forny din krop på 4 uger med ketoflex - den nye foryngende livsstil, der virker.

  Keto har de seneste år gået sin sejrsgang i hele verden som en supereffektiv måde at tabe sig på. Også herhjemme er keto utroligt populær, og nu er en helt ny og fleksibel keto, nemlig ketoflex 3-3-1, ved at vinde indpas, som passer perfekt ind i rigtig manges liv.

  Ketoflex er en befriende nem måde at nå sin ønskevægt og få en ny krop på. Man opnår alle fordelene ved keto endnu bedre, fordi ketoflex bygger på fleksibilitet, deraf begrebet 3-3-1. Efter en tilpasningsperiode bliver ketosen brudt med større variation af kulhydrater; tre dage i ketose, tre med opladning og en fridag. På ketoflex fornyr kroppen sig selv, og hormoner og energi kommer i balance. Man får større velbefindende, sover bedre og bliver i bedre humør, og den nye måde at spise på kan direkte aflæses i pænere hud og naturligvis ikke mindst på vægten.

  Thorbjörg Hafsteinsdottir, der bl.a. er kendt for sin bestseller 10 år yngre på 10 uger, har haft hundredvis af kvinder på kursus, og de elsker ketoflex. Fordi det virker – de taber sig. Som bonus oplever mange også, at de bliver superenergiske. De kan meget mere end før, evt. ledsmerter forsvinder, og de kan i det hele taget foretage sig ting, de ikke har været i stand til længe.

  Bogen indeholder ud over en let tilgængelig teoridel med et fire ugers program også en mængde skønne og nemme opskrifter på sund mad med få kulhydra- ter og uden sukker, der passer ind i en travl hverdag.

  Genfind energien, balancen og glæden med flexibelt ketoflex – livsstilen, som alle kan håndtere og følge uden at føle afsavn. Ifølge Thorbjörg noget af det bedste og mest fornuftige, man kan gøre for sig selv.

  Brugerbedømmelser af Ketoflex

  • Christina K. 21. Januar 2022

   Fed bog - godt og grundigt udarbejdet! Nem at overskue og lige til at gå til!

  • Lotte J. 17. Maj 2021

   Inspirerende med mange lækre og velsmagende opskrifter!!


  Find lignende bøger
  Bogen Ketoflex findes i følgende kategorier:

  Gør som tusindvis af andre bogelskere

  Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.