Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage
Forlænget returret til d. 31. januar 2025

Mesquite Pods to Mezcal: 10,000 Years of Oaxacan Cuisines - Verónica Pérez Rodriguez - Bog

Bag om Mesquite Pods to Mezcal: 10,000 Years of Oaxacan Cuisines

New case studies documenting ten thousand years of cuisines across the cultures of Oaxaca, Mexico, from the earliest gathered plants, such as guajes, to the contemporary production of tejate and its health implications.

Vis mere
  • Sprog:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9781477327968
  • Indbinding:
  • Hardback
  • Sideantal:
  • 344
  • Udgivet:
  • 6. februar 2024
  • Ukendt - mangler pt..
Forlænget returret til d. 31. januar 2025
  •  

    Kan formentlig ikke leveres inden jul

Normalpris

Medlemspris

Prøv i 30 dage for 45 kr.
Herefter fra 79 kr./md. Ingen binding.

Beskrivelse af Mesquite Pods to Mezcal: 10,000 Years of Oaxacan Cuisines

New case studies documenting ten thousand years of cuisines across the cultures of Oaxaca, Mexico, from the earliest gathered plants, such as guajes, to the contemporary production of tejate and its health implications.

Brugerbedømmelser af Mesquite Pods to Mezcal: 10,000 Years of Oaxacan Cuisines



Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.