Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Michael og Bogstavbjerget - E-bog

Bag om Michael og Bogstavbjerget

Michael og Bogstavbjerget handler om, at have det svært med bogstaver og ord (ordblind) som ung. Om at føle sig anderledes end de andre i klassen og ikke tro på sig selv og fremtiden. Heldigvis kan der laves om på det! På Michaels rejse op af Bogstavbjerget lærer han meget om sig selv og sine udfordringer med ordblindhed. Så meget at fremtiden skal stå på flere eventyr, også selvom det bliver hårdt. Bogen er skrevet af Jesper Sehested, der selv har oplevet kampen med bogstaverne, på egen krop (Ordblind). I diktat i 9. klasse, fik han 71 fejl ud af 92. I dag står han bag hjemmesiden Etlivsomordblind.dk, har holdt foredrag for over 8.500, om livet som ordblind, og har studeret i Danmark, USA og Kina - Bogstaverne skal ikke stoppe dig fra at nå dine drømme! “Jeg satte mig ned og læste bogen højt for mine to børn på 8 og 11, hvoraf den ældste er ordblind, og den yngste har meget svært ved at knække læsekoden. Der gik ikke længe, før jeg opdagede, at Michael og Bogstavbjerget åbnede op for en dialog, jeg aldrig havde haft med dem før. ... Jeg blev simpelthen så rørt over alle de tanker mine børn havde haft i skolen, og alle de følelser de havde haft om ikke at være gode nok. Det er ikke en bog, der kun kan læses højt for børn med læsevanskeligheder. Det er lige så relevant for deres venner at forstå, hvad det er, der kan være så svært. ... Michael og Bogstavbjerget vil være perfekt at have på enhver skole.” - Karen Rosenfeldt “Bogstavbjerget er en sjov og inspirerende fortælling, der kan hjælpe forældre og børn til en dialog om alt det der er svært, når man er ordblind.” - Anette “Bogen er usentimental, empatisk og fuld af respekt for livets udfordringer … også ordblindes. For selvom bogen er målrettet ordblinde, er et af bogens budskaber: Vi er forskellige og har alle udfordringer, der skal tages op. Når vi respekterer og erkender denne forskellighed, kan vi hjælpe hinanden. Ordblindhed er en udfordring som alle andre, og alle har udfordringer at kæmpe med.” -Steen Dorumlu – Lærer

Vis mere
 • Sprog:
 • Dansk
 • ISBN:
 • 9788799984107
 • Udgivet:
 • 11. Maj 2018
 • Straks på e-mail.

Online pris

Fordelspris

Anmeldelser af Michael og Bogstavbjerget

  Beskrivelse af Michael og Bogstavbjerget

  Michael og Bogstavbjerget handler om, at have det svært med bogstaver og ord (ordblind) som ung. Om at føle sig anderledes end de andre i klassen og ikke tro på sig selv og fremtiden. Heldigvis kan der laves om på det!

  På Michaels rejse op af Bogstavbjerget lærer han meget om sig selv og sine udfordringer med ordblindhed. Så meget at fremtiden skal stå på flere eventyr, også selvom det bliver hårdt.

  Bogen er skrevet af Jesper Sehested, der selv har oplevet kampen med bogstaverne, på egen krop (Ordblind). I diktat i 9. klasse, fik han 71 fejl ud af 92. I dag står han bag hjemmesiden Etlivsomordblind.dk, har holdt foredrag for over 8.500, om livet som ordblind, og har studeret i Danmark, USA og Kina - Bogstaverne skal ikke stoppe dig fra at nå dine drømme!

  “Jeg satte mig ned og læste bogen højt for mine to børn på 8 og 11, hvoraf den ældste er ordblind, og den yngste har meget svært ved at knække læsekoden. Der gik ikke længe, før jeg opdagede, at Michael og Bogstavbjerget åbnede op for en dialog, jeg aldrig havde haft med dem før. ... Jeg blev simpelthen så rørt over alle de tanker mine børn havde haft i skolen, og alle de følelser de havde haft om ikke at være gode nok.

  Det er ikke en bog, der kun kan læses højt for børn med læsevanskeligheder. Det er lige så relevant for deres venner at forstå, hvad det er, der kan være så svært. ... Michael og Bogstavbjerget vil være perfekt at have på enhver skole.”
  - Karen Rosenfeldt

  “Bogstavbjerget er en sjov og inspirerende fortælling, der kan hjælpe forældre og børn til en dialog om alt det der er svært, når man er ordblind.”
  - Anette

  “Bogen er usentimental, empatisk og fuld af respekt for livets udfordringer … også ordblindes. For selvom bogen er målrettet ordblinde, er et af bogens budskaber: Vi er forskellige og har alle udfordringer, der skal tages op. Når vi respekterer og erkender denne forskellighed, kan vi hjælpe hinanden. Ordblindhed er en udfordring som alle andre, og alle har udfordringer at kæmpe med.”
  -Steen Dorumlu – Lærer

  Brugerbedømmelser af Michael og Bogstavbjerget  Find lignende bøger

  Bogen Michael og Bogstavbjerget findes i følgende kategorier:

  Gør som tusindvis af andre bogelskere

  Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.