Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Michael og Bogstavbjerget - Bog

Bag om Michael og Bogstavbjerget

Er dit barn i 4.-6. klasse ordblind? Så hjælper ‘Michael og Bogstavbjerget’ dit barn til at snakke om, hvordan det er at være ordblind. Bogen er kendetegnet ved, at der er spørgsmål undervejs i historien, som hjælper jer til at få startet snakken og sat ord på følelserne. Dit barn vil se, at der ikke er grund til at føle sig dum og anderledes. Dit barn er meget mere end, hvad bogstaverne fortæller. Når I har læst ‘Michael og Bogstavbjerget’ sammen og snakket ud fra spørgsmålene til historien vil dit barn opdage at bogstaverne ikke er en begrænsning for fremtiden. Historien handler om drengen Michael, som på sin rejse op ad Bogstavbjerget lærer meget om sig selv og sine udfordringer omkring ordblindheden. Det er til tider hårdt, men lærerigt. Bogen starter dit barns rejse op ad sit helt eget bogstavbjerg, hvor der på toppen er tro på sig selv og mange fremtidsdrømme. Bogen er skrevet af Jesper Sehested, der selv har oplevet kampen mod ordblindhed på egen krop. I diktat i 9. klasse, fik han 71 fejl ud af 92. I dag står ​Jesper blandet andet bag hjemmesiden Etlivsomordblind.dk, har holdt foredrag for over 15.000 om ‘Fra 71 fejl i diktat til uddannelse ... og nu forfatter’ og skrevet flere bøger. Jesper viser med ‘Michael og Bogstavbjerget’, at bogstaverne skal ikke stoppe nogen i at nå sine drømme og det er muligt at blive forfatter selvom man er ordblind. Udtalelser fra forældre “…min 10 årige var bare så glad og lettet over han for en gangs skyld ikke følte sig alene og forkert, jeg sad virkelig med tårene trillende da han sagde Mor: det er præcis sådan jeg har det! Det gav ham også en forståelse for at han er helt uden skyld, for han er jo født med det… og samtidig gav det ham gåpåmod til at kører trods udfordringerne!” - Jeannie F. C, forældre til en ti-årig ordblind dreng “Jeg satte mig ned og læste bogen højt for mine to børn på 8 og 11, hvoraf den ældste er ordblind, og den yngste har meget svært ved at knække læsekoden. Der gik ikke længe, før jeg opdagede, at Michael og Bogstavbjerget åbnede op for en dialog, jeg aldrig havde haft med dem før. ...Jeg blev simpelthen så rørt over alle de tanker mine børn havde haft i skolen, og alle de følelser de havde haft om ikke at være gode nok.” - Karen R, forældre til to børn med læseudfordringer “Har lyttet til bogen sammen med min datter på 12 år. Det gav en øjenåbner for de følelser og tanker man også sidder med som ordblind…det er takke være dig at min datter har fået øjnene op for at der er andre som hende der har det på samme måde” - Bettina L, forældre til en 12-årig ordblind pige “Bogen var vores søns følelsesmæssige redning. En bog der gav min søn en forklaring på at han ikke var “dum”. Det og være ordblind kræver arbejde og der vil komme nedture men også en masse opture hvis bare man tør tage chancer. Bjerget kan bestiges hvis man kæmper for sit mål.” - Lena H, forældre til en ti-årig ordblind dreng

Vis mere
 • Sprog:
 • Dansk
 • ISBN:
 • 9788799984152
 • Indbinding:
 • Hardback
 • Sideantal:
 • 145
 • Udgivet:
 • 1. Oktober 2019
 • Udgave:
 • 2
 • Størrelse:
 • 155x218x14 mm.
 • Vægt:
 • 330 g.
 • 1-2 hverdage.
 • 18. Maj 2022
På lager

Online pris

Fordelspris

Anmeldelser af Michael og Bogstavbjerget

  Beskrivelse af Michael og Bogstavbjerget

  Er dit barn i 4.-6. klasse ordblind? Så hjælper ‘Michael og Bogstavbjerget’ dit barn til at snakke om, hvordan det er at være ordblind.
  Bogen er kendetegnet ved, at der er spørgsmål undervejs i historien, som hjælper jer til at få startet snakken og sat ord på følelserne.

  Dit barn vil se, at der ikke er grund til at føle sig dum og anderledes. Dit barn er meget mere end, hvad bogstaverne fortæller.

  Når I har læst ‘Michael og Bogstavbjerget’ sammen og snakket ud fra spørgsmålene til historien vil dit barn opdage at bogstaverne ikke er en begrænsning for fremtiden.

  Historien handler om drengen Michael, som på sin rejse op ad Bogstavbjerget lærer meget om sig selv og sine udfordringer omkring ordblindheden. Det er til tider hårdt, men lærerigt.

  Bogen starter dit barns rejse op ad sit helt eget bogstavbjerg, hvor der på toppen er tro på sig selv og mange fremtidsdrømme.

  Bogen er skrevet af Jesper Sehested, der selv har oplevet kampen mod ordblindhed på egen krop. I diktat i 9. klasse, fik han 71 fejl ud af 92. I dag står ​Jesper blandet andet bag hjemmesiden Etlivsomordblind.dk, har holdt foredrag for over 15.000 om ‘Fra 71 fejl i diktat til uddannelse ... og nu forfatter’ og skrevet flere bøger.

  Jesper viser med ‘Michael og Bogstavbjerget’, at bogstaverne skal ikke stoppe nogen i at nå sine drømme og det er muligt at blive forfatter selvom man er ordblind.

  Udtalelser fra forældre

  “…min 10 årige var bare så glad og lettet over han for en gangs skyld ikke følte sig alene og forkert, jeg sad virkelig med tårene trillende da han sagde Mor: det er præcis sådan jeg har det!

  Det gav ham også en forståelse for at han er helt uden skyld, for han er jo født med det… og samtidig gav det ham gåpåmod til at kører trods udfordringerne!”
  - Jeannie F. C, forældre til en ti-årig ordblind dreng

  “Jeg satte mig ned og læste bogen højt for mine to børn på 8 og 11, hvoraf den ældste er ordblind, og den yngste har meget svært ved at knække læsekoden. Der gik ikke længe, før jeg opdagede, at Michael og Bogstavbjerget åbnede op for en dialog, jeg aldrig havde haft med dem før.
  ...Jeg blev simpelthen så rørt over alle de tanker mine børn havde haft i skolen, og alle de følelser de havde haft om ikke at være gode nok.”
  - Karen R, forældre til to børn med læseudfordringer

  “Har lyttet til bogen sammen med min datter på 12 år. Det gav en øjenåbner for de følelser og tanker man også sidder med som ordblind…det er takke være dig at min datter har fået øjnene op for at der er andre som hende der har det på samme måde” - Bettina L, forældre til en 12-årig ordblind pige

  “Bogen var vores søns følelsesmæssige redning. En bog der gav min søn en forklaring på at han ikke var “dum”. Det og være ordblind kræver arbejde og der vil komme nedture men også en masse opture hvis bare man tør tage chancer. Bjerget kan bestiges hvis man kæmper for sit mål.”
  - Lena H, forældre til en ti-årig ordblind dreng

  Brugerbedømmelser af Michael og Bogstavbjerget  Gør som tusindvis af andre bogelskere

  Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.