Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Nøglen til mord - Anna Grue - Lydbog

Bag om Nøglen til mord

Anne-Maj Mortensen finder sin eksmands blodige lig i en luksuslejlighed ved Nykøbing Sjællands lystbådehavn. Den ældre herre har tilsyneladende begået selvmord, og ingen forstår hvorfor. Kort tid senere overrasker Anne-Maj et par, der på mystisk vis har skaffet sig nøgler til luksuslejligheden for at have sex – og snart får hun mistanke om, at den lokale ejendomsmægler står bag et organiseret misbrug af tomme ejendomme. Politiets efterforskere tager som sædvanlig ikke Anne-Maj alvorligt – ikke engang, da man finder først ét, så et andet lig, der efter hendes bedste overbevisning har forbindelse til sammensværgelsen. Men de skal blive klogere ... "Nøglen til mord" er tredje selvstændige bind i Anna Grues serie om fru Mortensen. Anna Grue (f. 1957) debuterede i 2005 med romanen "Noget for noget", der modtog Det Danske Kriminalakademis diplom for Fremragende Debut. Året efter udkom "Det taler vi ikke om", og i 2012 novellesamlingen "De andre". Sit store gennembrud fik Anna Grue med kriminalromanerne om Dan Sommerdahl. Serien startede i 2007 med "Dybt at falde", senere udkom "Judaskysset", "Kunsten at dø", "Den skaldede detektiv", "Et spørgsmål om penge", "Sidste forestilling" og "I lige linje". I 2015 udkom 50’er-romanen "Italiensvej", og to år efter kom fortsættelsen, "De voksnes rækker". Første bind i serien om Anne-Maj Mortensen, "Mysteriet i Genbrugsen", blev udgivet i 2020 og efterfulgt af "Døden i kurbadet" i 2021.

Vis mere
 • Sprog:
 • Dansk
 • ISBN:
 • 9788728110393
 • Format:
 • MP3
 • Udgivet:
 • 2. April 2022
 • Oplæser:
 • Githa Lehrmann
 • Straks på e-mail.

Online pris

Anmeldelser af Nøglen til mord

  Beskrivelse af Nøglen til mord

  Anne-Maj Mortensen finder sin eksmands blodige lig i en luksuslejlighed ved Nykøbing Sjællands lystbådehavn. Den ældre herre har tilsyneladende begået selvmord, og ingen forstår hvorfor. Kort tid senere overrasker Anne-Maj et par, der på mystisk vis har skaffet sig nøgler til luksuslejligheden for at have sex – og snart får hun mistanke om, at den lokale ejendomsmægler står bag et organiseret misbrug af tomme ejendomme. Politiets efterforskere tager som sædvanlig ikke Anne-Maj alvorligt – ikke engang, da man finder først ét, så et andet lig, der efter hendes bedste overbevisning har forbindelse til sammensværgelsen. Men de skal blive klogere ...
  "Nøglen til mord" er tredje selvstændige bind i Anna Grues serie om fru Mortensen.

  Anna Grue (f. 1957) debuterede i 2005 med romanen "Noget for noget", der modtog Det Danske Kriminalakademis diplom for Fremragende Debut. Året efter udkom "Det taler vi ikke om", og i 2012 novellesamlingen "De andre". Sit store gennembrud fik Anna Grue med kriminalromanerne om Dan Sommerdahl. Serien startede i 2007 med "Dybt at falde", senere udkom "Judaskysset", "Kunsten at dø", "Den skaldede detektiv", "Et spørgsmål om penge", "Sidste forestilling" og "I lige linje". I 2015 udkom 50’er-romanen "Italiensvej", og to år efter kom fortsættelsen, "De voksnes rækker". Første bind i serien om Anne-Maj Mortensen, "Mysteriet i Genbrugsen", blev udgivet i 2020 og efterfulgt af "Døden i kurbadet" i 2021.

  Brugerbedømmelser af Nøglen til mord

  • Bent L. 5. Maj 2022

   3. bind i serien er nok mere forudsigelig handlingsmæssigt end de to foregående, men trænger man til at rå-hygge sig med en bog, kan Nøglen til Mord være et forslag.
   Hovedpersonen Anne-Maj hjælper igen politiet med drab-efterforskning, hvilket politiet ikke er speciel henrykt for. Persongalleriet i efterforskningen bliver nok i mine øjne “lidt for søgt”,
   Der er megen humor i personen Anne-Maj og hendes forhold til hunden Mortensen den 3. ,
   så endnu engang en hyggelig og -trods titlen krominalroman - afslappende bog at læse.


  Find lignende bøger
  Bogen Nøglen til mord findes i følgende kategorier:

  Gør som tusindvis af andre bogelskere

  Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.