Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Oldnordisk flet - Annette Collin - Bog

- på en ny måde

Bag om Oldnordisk flet

Annette Collin er frisør og makeupartist og aktiv viking fra Danmark. Dette er hendes sidste nye bog om de smukke vikingefletninger i hendes tre-bogs serie “Vikingeflet”; VikingefletSkjoldmøen & VikingenOldnordisk Flet– på en ny måde Annette Collins' bøger kan ses på hylderne på vikingemuseer i Danmark, Norge og Sverige samt på autentiske vikingemarkeder og festivaler i Norden. Annette Collin er i denne bog vendt tilbage til oltiden og er blevet inspireret af flettekunsten fra bronzealderen, jernalderen og vikingetiden - og skaber igen en ny og unik flettebog, som begyndere og øvede kan lære at flette deres hår som vikingerne og deres forfædre. Men også med ny inspiration, med nye fletninger inspireret af oldnordisk tradtioner og symboler. Denne bog indeholder 22 nye unikke og smukke fletninger med lette step-by-step instruktioner til, hvordan du kan flette dit hår som en viking og deres forfædre. Bogen er opdelt i de 3 oldnordiske tidsaldre: BronzealderBronzealder flet - på en ny mådeJernalder Jernealder flet - på en ny mådeVikingealderenVikingeflet - på en ny måde Hver tidsalder indeholder vejledning til fletning af en historisk rekonstruktion af et flettefund og en række moderne fortolkninger. Rigt illustreret med mange smukke billeder af kvinder og mænd i autentisk tøj og flettet hår giver bogen dig inspiration og letforståelige vejledninger til at flette både historiske fletninger og nye fletninger baseret på oldnordiske traditioner, symboler og ornamenter fra antikken. Udover mange spændende ideer til oldnordisk flet, giver bogen dig også inspirerende eksempler på andre typer hovedbeklædning, der tager udgangspunkt i den gammelnordiske tradition. Og så kan den gamle nordiske æstetik i ovennævnte kategorier leve videre i vore dages hår – på en ny måde. Derudover indeholder bogen historiske fakta sider med de autentiske fund fra det stolte nordiske hårflettehåndværk. Bogen er også en fantastisk lærebog for enhver lærer eller facilitator, der ønsker at skabe en workshop for elever og publikum. Hver fletning er kendetegnet ved sin sværhedsgrad; “Let”, “Mellem” og “Svær” og hvor lang tid det tager at flette og de ting du skal bruge. På de historiske fakta sider kan du læse, hvilke historiske kilder Annette Collin blandt andet brugte som inspiration; "Arden snoninger""Flettet hårknude fra Vingmose""Vimose kam" God fornøjelse ❤️ Annette Collin

Vis mere
 • Sprog:
 • Dansk
 • ISBN:
 • 9788797455906
 • Indbinding:
 • Hardback
 • Sideantal:
 • 192
 • Udgivet:
 • 6. Juni 2023
 • Udgave:
 • 1
 • Størrelse:
 • 177x246x21 mm.
 • Vægt:
 • 637 g.
  På lager
Leveringstid: 1-2 hverdage
Forventet levering: 16. Juli 2024

Beskrivelse af Oldnordisk flet

Annette Collin er frisør og makeupartist og aktiv viking fra Danmark.

Dette er hendes sidste nye bog om de smukke vikingefletninger i hendes tre-bogs serie “Vikingeflet”;
VikingefletSkjoldmøen & VikingenOldnordisk Flet– på en ny måde Annette Collins' bøger kan ses på hylderne på vikingemuseer i Danmark, Norge og Sverige samt på autentiske vikingemarkeder og festivaler i Norden.

Annette Collin er i denne bog vendt tilbage til oltiden og er blevet inspireret af flettekunsten fra bronzealderen, jernalderen og vikingetiden - og skaber igen en ny og unik flettebog, som begyndere og øvede kan lære at flette deres hår som vikingerne og deres forfædre. Men også med ny inspiration, med nye fletninger inspireret af oldnordisk tradtioner og symboler.

Denne bog indeholder 22 nye unikke og smukke fletninger med lette step-by-step instruktioner til, hvordan du kan flette dit hår som en viking og deres forfædre.

Bogen er opdelt i de 3 oldnordiske tidsaldre:
BronzealderBronzealder flet - på en ny mådeJernalder Jernealder flet - på en ny mådeVikingealderenVikingeflet - på en ny måde
Hver tidsalder indeholder vejledning til fletning af en historisk rekonstruktion af et flettefund og en række moderne fortolkninger.

Rigt illustreret med mange smukke billeder af kvinder og mænd i autentisk tøj og flettet hår giver bogen dig inspiration og letforståelige vejledninger til at flette både historiske fletninger og nye fletninger baseret på oldnordiske traditioner, symboler og ornamenter fra antikken.

Udover mange spændende ideer til oldnordisk flet, giver bogen dig også inspirerende eksempler på andre typer hovedbeklædning, der tager udgangspunkt i den gammelnordiske tradition.

Og så kan den gamle nordiske æstetik i ovennævnte kategorier leve videre i vore dages hår – på en ny måde.

Derudover indeholder bogen historiske fakta sider med de autentiske fund fra det stolte nordiske hårflettehåndværk.

Bogen er også en fantastisk lærebog for enhver lærer eller facilitator, der ønsker at skabe en workshop for elever og publikum.

Hver fletning er kendetegnet ved sin sværhedsgrad; “Let”, “Mellem” og “Svær” og hvor lang tid det tager at flette og de ting du skal bruge.

På de historiske fakta sider kan du læse, hvilke historiske kilder Annette Collin blandt andet brugte som inspiration;
"Arden snoninger""Flettet hårknude fra Vingmose""Vimose kam"

God fornøjelse ❤️

Annette Collin

Brugerbedømmelser af Oldnordisk fletGør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.