Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Organisationer i en overgangstid - Maya Drøschler - E-bog

- Håndbog for ledere

Bag om Organisationer i en overgangstid

Vi lever i en overgangstid, hvor nye forretningsmodeller, teknologier og indsigter om mennesket ændrer måden, vi leder og organiserer os på i nutidens og fremtidens organisationer. ORGANISATIONER I EN OVERGANGSTID præsenterer en mangfoldighed af perspektiver på den moderne organisation og betingelserne for at udøve ledelse i en overgangstid. Gennem konkrete metoder, tilgange, viden og erfaringer giver bogen inspiration og mod til at lede organisationer og mennesker i en tid, hvor klassiske ledelsesmodeller og organisationsstrukturer er under opbrud, og hvor behovet for trivsel og produktivitet i organisationer samtidig er massivt. Bogen er skabt ud fra den grundpræmis, at forretning, arbejdsliv, ledelse, organisationer og deres omgivelser er områder, som påvirker og krydser ind i hinanden, og som derfor fortjener at blive behandlet i et samlet format. ORGANISATIONER I EN OVERGANGSTID er en bog til både nye og erfarne ledere, HR-praktikere og studerende. Ud fra hvert sit ståsted inspirerer bogens forfattere læseren til, hvordan man kan gentænke sin forståelse af organisationen og dermed styrke grundlaget for at bringe den godt ind i fremtiden. ORGANISATIONER I EN OVERGANGSTID er redigeret af Maya Drøschler og rummer bidrag af: Christa Breum Amhøj Gitte Andersen Morten Kamp Andersen Birte Asmuβ Albert Birck Anne-Marie Dahl Lars Bo Hansen Helle Hein Poula Helth Steen Hildebrandt Morten T. Højberg James Høpner Mettelene Jellinggaard Jakob Krause-Jensen Alexander Kjerulf Alexandra Krautwald Yun Ladegaard Tommy Kjær Lassen Lotte S. Lüscher Jacob Munk-Stander Steen E. Navrbjerg Morten Svalgaard Nielsen Betina Wolfgang Rennison Gitte Rosholm Karen Lisa Salamon Inger Sjørslev Janne Skakon Leo Smith Peter Svarre Lene Tanggaard Anne Lund Thybring Anders Trillingsgaard Christian Waldstrøm

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788771586664
  • Udgivet:
  • 26. Februar 2021
  • Straks på e-mail.

Normalpris

Medlemspris

Prøv i 30 dage for 45 kr.
Herefter fra 79 kr./md. Ingen binding.

Beskrivelse af Organisationer i en overgangstid

Vi lever i en overgangstid, hvor nye forretningsmodeller, teknologier og indsigter om mennesket ændrer måden, vi leder og organiserer os på i nutidens og fremtidens organisationer.
ORGANISATIONER I EN OVERGANGSTID præsenterer en mangfoldighed af perspektiver på den moderne organisation og betingelserne for at udøve ledelse i en overgangstid. Gennem konkrete metoder, tilgange, viden og erfaringer giver bogen inspiration og mod til at lede organisationer og mennesker i en tid, hvor klassiske ledelsesmodeller og organisationsstrukturer er under opbrud, og hvor behovet for trivsel og produktivitet i organisationer samtidig er massivt.

Bogen er skabt ud fra den grundpræmis, at forretning, arbejdsliv, ledelse, organisationer og deres omgivelser er områder, som påvirker og krydser ind i hinanden, og som derfor fortjener at blive behandlet i et samlet format.

ORGANISATIONER I EN OVERGANGSTID er en bog til både nye og erfarne ledere, HR-praktikere og studerende. Ud fra hvert sit ståsted inspirerer bogens forfattere læseren til, hvordan man kan gentænke sin forståelse af organisationen og dermed styrke grundlaget for at bringe den godt ind i fremtiden.

ORGANISATIONER I EN OVERGANGSTID er redigeret af Maya Drøschler og rummer bidrag af:

Christa Breum Amhøj
Gitte Andersen
Morten Kamp Andersen
Birte Asmuβ
Albert Birck
Anne-Marie Dahl
Lars Bo Hansen
Helle Hein
Poula Helth
Steen Hildebrandt
Morten T. Højberg
James Høpner
Mettelene Jellinggaard
Jakob Krause-Jensen
Alexander Kjerulf
Alexandra Krautwald
Yun Ladegaard
Tommy Kjær Lassen
Lotte S. Lüscher
Jacob Munk-Stander
Steen E. Navrbjerg
Morten Svalgaard Nielsen
Betina Wolfgang Rennison
Gitte Rosholm
Karen Lisa Salamon
Inger Sjørslev
Janne Skakon
Leo Smith
Peter Svarre
Lene Tanggaard
Anne Lund Thybring
Anders Trillingsgaard
Christian Waldstrøm

Brugerbedømmelser af Organisationer i en overgangstidFind lignende bøger
Bogen Organisationer i en overgangstid findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.