Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Pas på, Katja - Maria Lang - E-bog

bind 1 i Pas på serien

Bag om Pas på, Katja

"Hvor i himlens navn var de henne? Hvad i alverden havde fået dem til at gå deres vej netop nu, da hun endelig var kommet? Og hvorfor – hvorfor havde de i det mindste ikke lagt en seddel med en besked til hende på bordet i entreen eller på køkkenbordet eller et andet sted, hvor hun ikke kunne undgå at finde den?" 16-årige Katja har endelig fået sommerferie og er kommet helt fra Stockholm for at holde ferie hos sin farmor og farfar. Da hun når frem, står farfar der for første gang ikke klar til at hente hende. Katja fornemmer straks, at der må være sket noget, for farfar er der altid til at hente, og farmor er altid klar med mad til hende derhjemme. På bussen ud til farmor og farfars hus har Katja mødt Jan på fem år og hans søde mor. Det bliver hendes redning, mens hun forsøger at finde ud af, hvad der er sket med hendes bedsteforældre, og hvordan hun skal klare sig gennem sommeren uden dem. Bogen udkom første gang i 1972 og henvender sig til unge fra 12 år og opefter. Den er første del af den spændende serie om Katja og Jan og deres mange eventyr. Den svenske forfatter Dagmar Maria Lange (1914-1991) skrev en lang række krimier under pseudonymet Maria Lang. Efter sin debut i 1949 med krimien "Morderen lyver" udgav Maria Lang én krimi om året og bliver i dag betragtet som Sveriges første krimidronning. Maria Lang havde en doktorgrad i litteratur og ved siden af virket som krimiforfatter skrev hun filmmanuskripter og skuespil samt avisartikler om blandt andet opera.

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788728452028
  • Udgivet:
  • 8. December 2022
  • Straks på e-mail.

Normalpris

Beskrivelse af Pas på, Katja

"Hvor i himlens navn var de henne? Hvad i alverden havde fået dem til at gå deres vej netop nu, da hun endelig var kommet? Og hvorfor – hvorfor havde de i det mindste ikke lagt en seddel med en besked til hende på bordet i entreen eller på køkkenbordet eller et andet sted, hvor hun ikke kunne undgå at finde den?"

16-årige Katja har endelig fået sommerferie og er kommet helt fra Stockholm for at holde ferie hos sin farmor og farfar. Da hun når frem, står farfar der for første gang ikke klar til at hente hende. Katja fornemmer straks, at der må være sket noget, for farfar er der altid til at hente, og farmor er altid klar med mad til hende derhjemme.

På bussen ud til farmor og farfars hus har Katja mødt Jan på fem år og hans søde mor. Det bliver hendes redning, mens hun forsøger at finde ud af, hvad der er sket med hendes bedsteforældre, og hvordan hun skal klare sig gennem sommeren uden dem.

Bogen udkom første gang i 1972 og henvender sig til unge fra 12 år og opefter. Den er første del af den spændende serie om Katja og Jan og deres mange eventyr.

Den svenske forfatter Dagmar Maria Lange (1914-1991) skrev en lang række krimier under pseudonymet Maria Lang. Efter sin debut i 1949 med krimien "Morderen lyver" udgav Maria Lang én krimi om året og bliver i dag betragtet som Sveriges første krimidronning. Maria Lang havde en doktorgrad i litteratur og ved siden af virket som krimiforfatter skrev hun filmmanuskripter og skuespil samt avisartikler om blandt andet opera.

Brugerbedømmelser af Pas på, KatjaFind lignende bøger
Bogen Pas på, Katja findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.