Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Plantebaseret familiemad - nem vej til et sundt og grønnere madliv - Stina Dannerfjord - E-bog

Bag om Plantebaseret familiemad - nem vej til et sundt og grønnere madliv

At spise mere grønt giver rigtig god mening – for din krop, for din sundhed og for miljøet. Men det kan være svært at lave om på sine madvaner. Især i en travl hverdag, hvor man ofte må ty til at lave de retter, man plejer. I Plantebaseret familiemad får du opskrifter og masser af gode råd til, hvordan du uge for uge kan gøre din hverdag mere grøn og lave mad uden kød til hele familien. Her er ingen løftede pegefingre, kun gode råd, enkle opskrifter og en opfordring til, at du tager et skridt ad gangen og selv mærker efter, om også du får det bedre af at spise sundt, vælge fuldkorn, grønt og frugt og spise mindre kød og færre æg og mælkeprodukter. Du får 50 opskrifter, der dækker alle døgnets måltider og hjælper dig med at lægge madplaner. På den måde bliver din grønne omstilling lettere og mere overskuelig. Isabel Christensen har længe haft en passion for at lave grønne retter til sin familie og oplever stor interesse fra sine følgere på Instagram for sine grønne opskrifter og grønne livsstil. Hun har sammen med sin mand og to små børn selv gennemgået grøn omstilling, hvor hun oplevede at få det bedre. Hun fik bl.a. mere energi og følte sig mindre træt. Stina Dannerfjord er udannet i klinisk ernæring og har specialiseret sig i, hvordan den rette kost kan være med til at forebygge og behandle kræftsygdomme samt en række livstilsrelaterede sygdomme. Derudover har hun ekspertise inden for vægttab og har optrådt som ekspert i tv-programmet "Fede parforhold".

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788711987612
  • Udgivet:
  • 11. Juni 2020
  • Straks på e-mail.

Normalpris

Fordelspris

Beskrivelse af Plantebaseret familiemad - nem vej til et sundt og grønnere madliv

At spise mere grønt giver rigtig god mening – for din krop, for din sundhed og for miljøet. Men det kan være svært at lave om på sine madvaner. Især i en travl hverdag, hvor man ofte må ty til at lave de retter, man plejer.

I Plantebaseret familiemad får du opskrifter og masser af gode råd til, hvordan du uge for uge kan gøre din hverdag mere grøn og lave mad uden kød til hele familien. Her er ingen løftede pegefingre, kun gode råd, enkle opskrifter og en opfordring til, at du tager et skridt ad gangen og selv mærker efter, om også du får det bedre af at spise sundt, vælge fuldkorn, grønt og frugt og spise mindre kød og færre æg og mælkeprodukter.

Du får 50 opskrifter, der dækker alle døgnets måltider og hjælper dig med at lægge madplaner. På den måde bliver din grønne omstilling lettere og mere overskuelig.

Isabel Christensen har længe haft en passion for at lave grønne retter til sin familie og oplever stor interesse fra sine følgere på Instagram for sine grønne opskrifter og grønne livsstil. Hun har sammen med sin mand og to små børn selv gennemgået grøn omstilling, hvor hun oplevede at få det bedre. Hun fik bl.a. mere energi og følte sig mindre træt.

Stina Dannerfjord er udannet i klinisk ernæring og har specialiseret sig i, hvordan den rette kost kan være med til at forebygge og behandle kræftsygdomme samt en række livstilsrelaterede sygdomme. Derudover har hun ekspertise inden for vægttab og har optrådt som ekspert i tv-programmet "Fede parforhold".

Forlagets beskrivelse af Plantebaseret familiemad - nem vej til et sundt og grønnere madliv

At spise mere grønt giver rigtig god mening - for din krop, for din sundhed og for miljøet. Men det kan være svært at lave om på sine madvaner. Især i en travl hverdag, hvor man ofte må ty til at lave de retter, man plejer.

 

I Plantebaseret familiemad får du opskrifter og masser af gode råd til, hvordan du uge for uge kan gøre din hverdag mere grøn og lave mad uden kød til hele familien. Her er ingen løftede pegefingre, kun gode råd, enkle opskrifter og en opfordring til, at du tager et skridt ad gangen og selv mærker efter, om også du får det bedre af at spise sundt, vælge fuldkorn, grønt og frugt og spise mindre kød og færre æg og mælkeprodukter.

Indhold

Se en af opskrifter på lækre wraps her:

Brugerbedømmelser af Plantebaseret familiemad - nem vej til et sundt og grønnere madlivFind lignende bøger
Bogen Plantebaseret familiemad - nem vej til et sundt og grønnere madliv findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.