Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Relationel ledelse - Lone Hersted - E-bog

- Dialogisk baseret samarbejde

Bag om Relationel ledelse

I en dialog kan selv små skift og variationer i ordvalg resultere i store forskelle. Vi er afhængige af hinanden for at få sagt det rette og blive forstået på en konstruktiv måde. Respekt og distance, følelsen af velvære eller stress, venskab og fjendskab skabes gennem dialogers tvist og drejninger. Ledelse i dag kræver i stigende grad dialogiske og relationelle færdigheder. Gennem en række engagerende kommunikative udfordringer i form af små scenarier fra det organisatoriske hverdagsliv inviteres du i denne bog til at læse, reflektere, forestille dig og afprøve nye kommunikative scenarier. Hvis det lykkes, bør du dukke op i slutningen af bogen, som en anden slags leder, mere kvalificeret end nogensinde til at skabe relationer og gå i dialog. Bogens ni kapitler introducerer dig blandt andet for relationel dialogisk ledelse i forhold til: - teamsamarbejde og coaching - konflikthåndtering og facilitering af kreative processer - organisatorisk udvikling og læring

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788792542540
  • Beskyttelse:
  • DRM
  • Udgivet:
  • 17. Juni 2013
  • Straks på e-mail.

Normalpris

Medlemspris

Prøv i 30 dage for 45 kr.
Herefter fra 79 kr./md. Ingen binding.

Beskrivelse af Relationel ledelse

I en dialog kan selv små skift og variationer i ordvalg resultere i store forskelle. Vi er afhængige af hinanden for at få sagt det rette og blive forstået på en konstruktiv måde. Respekt og distance, følelsen af velvære eller stress, venskab og fjendskab skabes gennem dialogers tvist og drejninger.
Ledelse i dag kræver i stigende grad dialogiske og relationelle færdigheder. Gennem en række engagerende kommunikative udfordringer i form af små scenarier fra det organisatoriske hverdagsliv inviteres du i denne bog til at læse, reflektere, forestille dig og afprøve nye kommunikative scenarier. Hvis det lykkes, bør du dukke op i slutningen af bogen, som en anden slags leder, mere kvalificeret end nogensinde til at skabe relationer og gå i dialog.
Bogens ni kapitler introducerer dig blandt andet for relationel dialogisk ledelse i forhold til:
- teamsamarbejde og coaching
- konflikthåndtering og facilitering af kreative processer
- organisatorisk udvikling og læring

Brugerbedømmelser af Relationel ledelseFind lignende bøger
Bogen Relationel ledelse findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.