Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Slip slankekursmentaliteten - Jette Uhre - E-bog

- Få et balanceret forhold til mad og vægt

Bag om Slip slankekursmentaliteten

Kender du det, at du: – tænker på mad og kost konstant? – har prøvet alle slankekure, der findes? – bekymrer dig om din krop og vægt hele tiden? – har en meget sort/hvid eller alt-eller-intet-mentalitet omkring mad? – ofte kommer til at overspise eller spise mere, end du behøver? – ved alt om, hvad du burde spise, men kan bare ikke efterleve det alligevel? Hvis du kan svare ja til alle punkter, så døjer du formentlig med en begrænsende slankekurs­mentalitet. Rigtig mange mennesker i den vestlige verden – især kvinder – har et meget anstrengt forhold til mad. Det skyldes til dels de urealistiske kropsidealer, der i mange år har hersket i vores kultur, som lægger et ekstra pres på vores forhold til mad – men også den meget begrænsende tilgang, vi i mange år har brugt til at bekæmpe udfordringer med mad og vægt. Forskning har for længst fastslået, at simple slankekure ikke virker, men alligevel hersker disse hurtigløsninger i stort omfang i vores kultur – og den mentalitet, der følger med dét at gå på slankekur, er ofte mere ødelæggende for vores vægt, sundhed og forhold til mad i længden, end det er gavnligt. Udfordringer med mad og vægt handler ikke bare om viljestyrke eller selvdisciplin, men det handler især om at lære at forstå vores naturlige mentale og fysiologiske overlevelsesmekanismer og lære at arbejde med dem – frem for at arbejde imod dem. Det er ikke nok bare at vide (eller fortælle os selv), hvad vi burde eller ikke burde spise. Vores psykologi omkring mad fungerer ofte stik modsat af, hvad vi tror, og derfor kan det være alt­- afgørende at have den rette mentalitet omkring mad og vægt for at kunne balancere vores forhold til mad på en naturlig og holdbar måde. I denne bog bliver du konfronteret med de begrænsende overbevisninger omkring mad, krop og vægt, der måske ofte får dig til at overspise mere og have et mere ubalanceret forhold til mad, og du får samtidig konkrete redskaber og løsninger til at skabe en mere styrkende og positiv mentalitet omkring mad, der naturligt kan styre din spisning i en mere balanceret retning.

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788793679849
  • Udgivet:
  • 10. April 2019
  • Straks på e-mail.

Normalpris

Medlemspris

Prøv i 30 dage for 45 kr.
Herefter fra 79 kr./md. Ingen binding.

Beskrivelse af Slip slankekursmentaliteten

Kender du det, at du:
– tænker på mad og kost konstant?
– har prøvet alle slankekure, der findes?
– bekymrer dig om din krop og vægt hele tiden?
– har en meget sort/hvid eller alt-eller-intet-mentalitet omkring mad?
– ofte kommer til at overspise eller spise mere, end du behøver?
– ved alt om, hvad du burde spise, men kan bare ikke efterleve det alligevel?

Hvis du kan svare ja til alle punkter, så døjer du formentlig med en begrænsende slankekurs­mentalitet.

Rigtig mange mennesker i den vestlige verden – især kvinder – har et meget anstrengt forhold til mad. Det skyldes til dels de urealistiske kropsidealer, der i mange år har hersket i vores kultur, som lægger et ekstra pres på vores forhold til mad – men også den meget begrænsende tilgang, vi i mange år har brugt til at bekæmpe udfordringer med mad og vægt.

Forskning har for længst fastslået, at simple slankekure ikke virker, men alligevel hersker disse hurtigløsninger i stort omfang i vores kultur – og den mentalitet, der følger med dét at gå på slankekur, er ofte mere ødelæggende for vores vægt, sundhed og forhold til mad i længden, end det er gavnligt.

Udfordringer med mad og vægt handler ikke bare om viljestyrke eller selvdisciplin, men det handler især om at lære at forstå vores naturlige mentale og fysiologiske overlevelsesmekanismer og lære at arbejde med dem – frem for at arbejde imod dem.

Det er ikke nok bare at vide (eller fortælle os selv), hvad vi burde eller ikke burde spise. Vores psykologi omkring mad fungerer ofte stik modsat af, hvad vi tror, og derfor kan det være alt­-
afgørende at have den rette mentalitet omkring mad og vægt for at kunne balancere vores forhold til mad på en naturlig og holdbar måde.

I denne bog bliver du konfronteret med de begrænsende overbevisninger omkring mad, krop og vægt, der måske ofte får dig til at overspise mere og have et mere ubalanceret forhold til mad, og du får samtidig konkrete redskaber og løsninger til at skabe en mere styrkende og positiv mentalitet omkring mad, der naturligt kan styre din spisning i en mere balanceret retning.

Brugerbedømmelser af Slip slankekursmentalitetenFind lignende bøger
Bogen Slip slankekursmentaliteten findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.