dk-flag   Stort fødselsdagsudsalg   dk-flag
dk-flag dk-flag dk-flag dk-flag dk-flag dk-flag   Vi fejrer fødselsdag med stort udsalg   dk-flag dk-flag dk-flag dk-flag dk-flag dk-flag

Bøger til Valentinsdag

Valentinsdag er en dag, som vi danskere i større og større grad tager til os og benytter til at fejre kærligheden! Hos Tales fejrer vi kærligheden ved at give dig og dem du holder af, kærlige lave priser på de store romantiske og andre fantastiske bøger til Valentinsdag. Der findes næsten ikke noget bedre end at forære en gave til ham eller hende, som har et specielt plads i dit hjerte. Nedenfor har vi samlet et udvalg af bøger til Valentinsdag, som vi tror kan være den helt rigtige valentinsgave at give. Det er tanken og kærligheden der tæller, så uanset om du overvejer en god valentinsbog, et Tales Premium gavekort eller romantiske oplevelser, så er vi sikre på, at din bedre halvdel bliver utrolig taknemmelig. 
Vis mere

Valentinsgaver

Der findes mange måder, hvor du og personen du holder af kan fejre kærligheden sammen på. Størstedelen køber en valentinsgave, da det både kan bekræfte jeres kærlighed, men også for at gøre personen glad, som i sidste ende får dig til at blive mere lykkelig. Man bliver altid glad for at modtage en fantastisk gave, uanset beløbet, men for mange er det endnu mere specielt at give en valentinsgave, som personen bliver glad for. Det kan altid være svært at finde en valentinsgave, hvis du ikke er sikker på, hvad din bedre halvdel mangler eller kunne tænke sig. Udvalget er enormt, da du kan give alt mellem himmel og jord. Fordelen ved at købe bøger til Valentinsdag, er at de holder for evigt og kan åbne op for nye og spændende samtaler til parforholdet. Glæd din kære med en bog eller forkæl ham eller hende du holder af med vores mange kærlige og sjove oplevelsesgaver.

Hvis du er i tvivl om hvilken valentinsbog, du skal give, kan du altid give et Tales Premium gavekort, som er gaven, der bliver ved med at give. Et digital gavekort, som åbner op for en verden af uforglemmelige lytte- og læseoplevelser i Tales appen og andre unikke medlemsfordele. Din bedre halvdel vil derfor selv kunne vælge hvilken bog, han eller hun ønsker at læse eller lytte til og får samtidig blandt andet rabatter på unikke kulturoplevelser, så i sammen kan få kvalitetstid og minder for livet. 

Valentinsbøger

Valentinsbøger har vi hos Tales mange af, da alle vores bøger kan bruges som den perfekte gave, alt afhængig af modtagerens interesser og hvad han eller hun kan lide at læse. I vores udvalg af bøger til Valentinsdag har vi blandt andet tilføjet romantiske romaner og klassikere. Det er nogle af bedste genrer og valentinsbøger, som passer godt til den årlige kærlighedsdag. Biografier kan også være en god valentinsgave at give som erstatning for de klassiske valentinsgaver som chokolader og roser, hvis din partner synes godt om en bestemt person og kan lide at læse eller høre om personens livshistorier… Find bøger til Valentinsdag hos Tales, hvis du ønsker at give den perfekte valentinsgave. FAQ - ofte stillede spørgsmål til Valentinsdag

Hvilke bøger til Valentinsdag er populære?

Her på siden har vi samlet et stort udvalg af romantiske romaner og klassikere, som normalt er populære bøger til Valentinsdag. Derudover er bestsellers altid en sikker vinder, hvilket Tales typisk har rabatter på. 

Kan jeg give Tales Premium i valentinsgave?

Du kan naturligvis give et Tales Premium gavekort til en, du holder af. Tales Premium er den perfekte gave til ham eller hende, som du synes fortjener at få adgang til tusindvis af bøger og mange andre fordele. Du kan spare helt op til 189 kr på gavekortet. 

Hvad er Valentinsdag?

Hvert år den 14. februar fejrer kærestepar og mange andre personer, som holder af hinanden, Valentinsdag. Fejringen af Valentinsdag udvikler sig større og større hvert år i Danmark, men er stadig en forholdsvis ny tradition. Valentinsdag betyder “de elskendes helligdag”, og er dagen hvor typisk par udveksler gaver til hinanden og fejrer kærligheden med hinanden. Hvis du mangler at finde på den perfekte gave, så finder du i udvalget ovenover bøger til Valentinsdag. 

Hvordan fejrer man Valentinsdag?

Valentinsdag bliver oftest fejret sammen med sin bedre halvdel, hvor de sammen fejrer kærligheden og typisk udveksler en form for gaver til hinanden. Det kan både være fysiske gaver eller sjove og romantiske oplevelser, som man oplever sammen. Derudover køber mange oftest flotte roser eller god chokolade, men hvis ham eller hende du holder af elsker bøger, så kan det også være den naturlige valentinsgave at give, da udvalget er stort og bogen holder for evigt.

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.