Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Væddeløber - Matti Breschel - Lydbog

Bag om Væddeløber

VÆDDELØBER er Matti Breschels hæsblæsende og humoristiske historie om at gå fra at være en drengerøv med fart i benene til at blive en af verdens bedste cykelryttere og køre for nogle af cykelsportens allerstørste hold. Han vandt flere VM-medaljer og løb, kørte med helt fremme i klassikere og først over målstregen på en Grand Tour-etape. I 15 år levede han på landevejene som en del af det professionelle felt med masser af succes, lige så mange skuffelser, slemme styrt og sjove stunder i og af sadlen. Hans fortælling er et vildt ridt fyldt med blod, sved, tårer, sammenbidte tænder af smerte og et skævt smil på læberne. I VÆDDELØBER skriver Matti Breschel åbenhjertigt om det specielle forhold til sin far, der hjalp ham med at realisere en barnedrøm om at blive cykelsportsstjerne, men nogle gange så meget, at døre blev smadret eller de kom op at slås. Det er ikke kun en personlig beretning om cykellivet oplevet indefra, det er også en kærlighedserklæring til sporten på godt og ondt - til regnvåde dage i et forblæst Flandern, til fortidens helte, til gear og lir og til det omrejsende cykelcirkus og alle dets røverhistorier.

Vis mere
 • Sprog:
 • Dansk
 • ISBN:
 • 9788728018484
 • Format:
 • MP3
 • Udgivet:
 • 5. November 2021
 • Oplæser:
 • Flemming Enevold
 • Straks på e-mail.

Online pris

Anmeldelser af Væddeløber

  Beskrivelse af Væddeløber

  Matti Breschel er en af Danmarks mest vindende cykelryttere. Han kørte i knap 15 år på landevejene. Det var et vildt ridt med succes, skuffelser, styrt, svære perioder og sjove stunder. I "Væddeløber" fortæller Matti Breschel medrivende om livet som cykelstjerne og åbent om det specielle forhold til faren, der hjalp ham i en grad, så det kom til sammenstød mellem dem. Han skriver, som han kørte: på en følelse og fandenivoldsk. Det er en personlig og anderledes beretning om cykelsporten. Matti Breschel (f. 1984) slog igennem på Bjarne Riis’ storhold i 00’erne og vandt blandt meget andet en etape i Vuelta a España og semiklassikeren Dwars door Vlaanderen. I 2019 stoppede han sin karriere, og han er nu sportsdirektør for EF Education-Nippo.

  Forlagets beskrivelse af Væddeløber

  Matti Breschel er en af Danmarks mest vindende cykelryttere. Han kørte i knap 15 år på landevejene. Det var et vildt ridt med succes, skuffelser, styrt, svære perioder og sjove stunder.
  I "Væddeløber" fortæller Matti Breschel medrivende om livet som cykelstjerne og åbent om det specielle forhold til faren, der hjalp ham i en grad, så det kom til sammenstød mellem dem. Han skriver, som han kørte: på en følelse og fandenivoldsk. Det er en personlig og anderledes beretning om cykelsporten.

  Matti Breschel (f. 1984) slog igennem på Bjarne Riis’ storhold i 00’erne og vandt blandt meget andet en etape i Vuelta a España og semiklassikeren Dwars door Vlaanderen. I 2019 stoppede han sin karriere, og han er nu sportsdirektør for EF Education-Nippo.

  Brugerbedømmelser af Væddeløber

  • Ina C. 22. Januar 2022

   Det er sikkert en god bog, men den var bare ikke med da jeg modtog min bestilling af flere bøger. ØV


  Find lignende bøger

  Gør som tusindvis af andre bogelskere

  Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.