Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Vælg kærligheden - Russ Harris - E-bog

- Styrk parforholdet med ACT

Bag om Vælg kærligheden

"Find den rigtige partner, så vil du blive hel og forblive dybt forelsket for resten af livet uden at gøre noget for det" er en populær kærlighedsmyte, som kun vil give dig problemer. For sandheden er, at den perfekte partner og det perfekte parforhold ikke findes, og at alle par i perioder kæmper med kærligheden. I denne selvhjælpsbog, som bygger på metoden ACT (Acceptance and Commitment Therapy), får du hjælp til alene eller sammen med din partner at slippe kontrollen, åbne dig, handle på dine værdier og engagere dig øge intimitet, forbundethed og omsorg ved hjælp af mindfulness reducere smertefulde konflikter og bilægge gamle uoverensstemmelser opbygge et tæt, kærligt og meningsfuldt parforhold på baggrund af dine værdier. Vælg kærligheden er skrevet til alle, der ønsker at forbedre deres parforhold - eller ethvert forhold, som betyder noget fx til børn, forældre og venner. Russ Harris er læge, terapeut, foredragsholder og forfatter til bl.a. Lykkefælden. Oversat fra engelsk af Søren Søgaard.

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788771580662
  • Udgivet:
  • 17. Maj 2010
  • Straks på e-mail.

Online pris

Fordelspris

Beskrivelse af Vælg kærligheden

"Find den rigtige partner, så vil du blive hel og forblive dybt forelsket for resten af livet uden at gøre noget for det" er en populær kærlighedsmyte, som kun vil give dig problemer. For sandheden er, at den perfekte partner og det perfekte parforhold ikke findes, og at alle par i perioder kæmper med kærligheden.

I denne selvhjælpsbog, som bygger på metoden ACT (Acceptance and Commitment Therapy), får du hjælp til alene eller sammen med din partner at slippe kontrollen, åbne dig, handle på dine værdier og engagere dig
øge intimitet, forbundethed og omsorg ved hjælp af mindfulness
reducere smertefulde konflikter og bilægge gamle uoverensstemmelser
opbygge et tæt, kærligt og meningsfuldt parforhold på baggrund af dine værdier.

Vælg kærligheden er skrevet til alle, der ønsker at forbedre deres parforhold - eller ethvert forhold, som betyder noget fx til børn, forældre og venner.

Russ Harris er læge, terapeut, foredragsholder og forfatter til bl.a. Lykkefælden.

Oversat fra engelsk af Søren Søgaard.

Brugerbedømmelser af Vælg kærlighedenFind lignende bøger
Bogen Vælg kærligheden findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.