Bag om Verdens bedste pizza
Pizza er den mest berømte ret af alle, udbredt til hele verden fra moderlandet, Italien. Alle kender pizza, og langt de fleste elsker den – ikke uden grund. Tænk, at noget så enkelt som en flad brøddej toppet med ganske få ingredienser og bagt i en ovn ved høj varme kan forvandles til et så velsmagende produkt!
Pizza er ikke bare mad, men en form for selvudfoldelse, hvor du kan kræse om din dej og vælge dine egne yndlingsingredienser. Verdens bedste pizza viser dig, hvordan man laver en god pizza med en sprød bund, smagfuld sauce, fyld af høj kvalitet og måske et lag lækkert smeltet ost, så englene synger. Bogen rummer over 50 kreative pizzaopskrifter, 25 forslag til tilbehør og salater samt masser af tips til servering og variationsmuligheder. Alle kan være med, når der skal bages pizza!
Om forfatterne
Emma K. Larsen
Emmas passion for mad stammer fra opvæksten, hvor hendes far, Steen, tilbragte de fleste vågne timer i køkkenet med at kreere lækker mad. Som prøvekanin til diverse nye retter, har hun fået en veludviklet smag og sans for god mad. Med sin uddannelse som professionsbachelor i ernæring og sundhed blev interessen for mad og kultur yderligere stimuleret og nu også med et teoretisk fundament.
Steen Larsen
Kemi- og læreruddannet og underviser og laver kurser landet over med sit “Hotdog-Cirkus” og ” Burger & Beaujolais”. Steen er madskribent og kogebogsforfatter og beskæftiger sig meget med mad fra Asien, Mellemøsten og Sydamerika, hvilket mærkes i flere af hans kogebøger bl.a. Verdens bedste hotdogs, Grøn mad over alle grænser, Lev stærkt, Gå hjem og wok, Eksotisk mad og Verdens bedste burgere.
E-bogen er lavet i fixed format
Vis mere