Udvidet returret til d. 31. januar 2025

Verdens bedste sandwich - Steen Larsen - Bog

Bag om Verdens bedste sandwich

Sprøde asparges, stikkende artiskokker, rynkede rødbeder, cremede oste, farvede tomater, flammende chilier, blå fisk, skallede æg, flyvske skinker, knasende salater, bløde mayonnaiser, lækre pølser, syltede agurker og himmerigets urter. Alt, hvad der kan klemmes sammen mellem to gode stykker brød, kan du komme i din sandwich. Verdens bedste sandwich giver dig masser af inspiration og variationsmuligheder til sandwich, der kan bruges varme eller kolde, som udflugtsmad, skolemad, festmad, receptionsmad, restemad og natmad. Du får over 60 enkle opskrifter på nemme, hurtige, lækre og farvestrålende sandwich, der kan kombineres på kryds og tværs, samt 30 opskrifter på velsmagende smørelse, der får sandwichen til at flyve. Bogens fokus er på de grønne sandwich, men der er også opskrifter med æg, ost, fisk og kød. Velbekomme! Om forfatterne Steen Larsen er stærkt interesseret i den grønne linje i madlavning og er glødende tilhænger af krydret mad. Han har med sin undervisning og sine kogebøger inspireret mange unge og voksne til at bruge flere grønsager i den daglige kost. Steen er forfatter til flere populære og fantasifulde kogebøger med inspiration fra hele verden, bl.a. Grøn mad over alle grænser, Bagebog med krummer i, Verdens bedste hotdogs, Grøn verdensmad, Verdens bedste pizza, Dameskrå og labre larver og Verdens bedste burgere. Emma K. Larsen har altid haft en stærk passion for mad, både i teori og praksis. Hun har været vegetar siden 2008 og har derfor et særligt fokus på det grønne køkken. Hun elsker at eksperimentere med nye smagskombinationer og går meget op i æstetik. Udover at være passioneret i køkkenet er Emma uddannet professionsbachelor i ernæring og sundhed og har en kandidat i sundhedsfremme og psykologi. Hun har derfor et solidt teoretisk fundament for sin madglæde og forstår sammenhængen mellem mad, sundhed og kultur. Emma har desuden fungeret som madstylist og opskriftudvikler på nogle af sin fars kogebøger, og hun var i 2023 medforfatter på bogen Verdens bedste pizza.

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788785237200
  • Indbinding:
  • Indbundet
  • Sideantal:
  • 185
  • Udgivet:
  • 11. oktober 2024
  • Udgave:
  • 2
  • Størrelse:
  • 177x248x18 mm.
  • Vægt:
  • 663 g.
  • BLACK NOVEMBER
  På lager
Leveringstid: 1-3 hverdage
Forventet levering: 25. november 2024

Beskrivelse af Verdens bedste sandwich

Sprøde asparges, stikkende artiskokker, rynkede rødbeder, cremede oste, farvede tomater, flammende chilier, blå fisk, skallede æg, flyvske skinker, knasende salater, bløde mayonnaiser, lækre pølser, syltede agurker og himmerigets urter. Alt, hvad der kan klemmes sammen mellem to gode stykker brød, kan du komme i din sandwich.
Verdens bedste sandwich giver dig masser af inspiration og variationsmuligheder til sandwich, der kan bruges varme eller kolde, som udflugtsmad, skolemad, festmad, receptionsmad, restemad og natmad.
Du får over 60 enkle opskrifter på nemme, hurtige, lækre og farvestrålende sandwich, der kan kombineres på kryds og tværs, samt 30 opskrifter på velsmagende smørelse, der får sandwichen til at flyve. Bogens fokus er på de grønne sandwich, men der er også opskrifter med æg, ost, fisk og kød.
Velbekomme!
Om forfatterne
Steen Larsen er stærkt interesseret i den grønne linje i madlavning og er glødende tilhænger af krydret mad. Han har med sin undervisning og sine kogebøger inspireret mange unge og voksne til at bruge flere grønsager i den daglige kost. Steen er forfatter til flere populære og fantasifulde kogebøger med inspiration fra hele verden, bl.a. Grøn mad over alle grænser, Bagebog med krummer i, Verdens bedste hotdogs, Grøn verdensmad, Verdens bedste pizza, Dameskrå og labre larver og Verdens bedste burgere.
Emma K. Larsen har altid haft en stærk passion for mad, både i teori og praksis. Hun har været vegetar siden 2008 og har derfor et særligt fokus på det grønne køkken. Hun elsker at eksperimentere med nye smagskombinationer og går meget op i æstetik. Udover at være passioneret i køkkenet er Emma uddannet professionsbachelor i ernæring og sundhed og har en kandidat i sundhedsfremme og psykologi. Hun har derfor et solidt teoretisk fundament for sin madglæde og forstår sammenhængen mellem mad, sundhed og kultur. Emma har desuden fungeret som madstylist og opskriftudvikler på nogle af sin fars kogebøger, og hun var i 2023 medforfatter på bogen Verdens bedste pizza.

Brugerbedømmelser af Verdens bedste sandwich



Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.