Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Bornholm og Christiansø rundt i kajak - Hans Ketil - E-bog

Bag om Bornholm og Christiansø rundt i kajak

BORNHOLM OG CHRISTIANSØ RUNDT I KAJAK er en rigt illustreret guide til kajakroere, som vil opleve Bornholms unikke kyster. Bogen fører læseren en tur rundt om øen med en afstikker til Christiansø, og undervejs beskrives kysten, som den tager sig ud fra søsiden. Den omtaler såvel naturen som kulturen og giver baggrundstof for de mange oplevelser, der er at hente undervejs. Bogen er fyldt med praktiske informationer af speciel interesse for kajakroeren som f.eks. grotter, specialkort, refleksbølger, hurtigfærge, havneoplysninger, fredninger, militært skydeterræn, historisk baggrundsmateriale, fortegnelse over og be-skrivelse af primitive kystnære shelter- og teltpladser samt velegnede campingpladser, GPS positioner og nyt­tige telefonnumre.

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788743018667
  • Udgivet:
  • 23. Juli 2020
  • Straks på e-mail.

Normalpris

Medlemspris

Prøv i 30 dage for 45 kr.
Herefter fra 79 kr./md. Ingen binding.

Beskrivelse af Bornholm og Christiansø rundt i kajak

BORNHOLM OG CHRISTIANSØ RUNDT I KAJAK er en rigt illustreret guide til kajakroere, som vil opleve Bornholms unikke kyster.

Bogen fører læseren en tur rundt om øen med en afstikker til Christiansø, og undervejs beskrives kysten, som den tager sig ud fra søsiden. Den omtaler såvel naturen som kulturen og giver baggrundstof for de mange oplevelser, der er at hente undervejs. Bogen er fyldt med praktiske informationer af speciel interesse for kajakroeren som f.eks. grotter, specialkort, refleksbølger, hurtigfærge, havneoplysninger, fredninger, militært skydeterræn, historisk baggrundsmateriale, fortegnelse over og be-skrivelse af primitive kystnære shelter- og teltpladser samt velegnede campingpladser, GPS positioner og nyt­tige telefonnumre.

Brugerbedømmelser af Bornholm og Christiansø rundt i kajakFind lignende bøger
Bogen Bornholm og Christiansø rundt i kajak findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.