Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Den forsvundne by - Camilla Sten - E-bog

Bag om Den forsvundne by

Et mysterie fra fortiden vækkes til live, da en dokumentarfilminstruktør går på jagt efter sandheden om sin families tragiske skæbne. En sommerdag i 1959 forsvandt alle indbyggere i den lille, svenske mineby Silvertjärn som dug for solen. Efterladt tilbage fandt man kun en død kvinde og et nyfødt barn. Ingen ved, hvorfor eller hvorhen de mange mennesker forsvandt, og ingen har siden sat sine ben i byen. Før nu. Dokumentarfilminstruktøren Alice har været optaget af historien om den forsvundne by, siden hun var barn. Hele hendes bedstemors familie forsvandt nemlig sporløst i den mystiske tragedie. Sammen med et filmhold rejser hun nu til den forladte mineby for at nå til bunds i, hvad der skete den sommerdag for over halvtreds år siden. Men ikke længe efter at de har slået lejr, begynder mystiske hændelser at finde sted. Og efterhånden som frygten breder sig på filmholdet, og sammenholdet mellem dem slår sprækker, står én ting lysende klart: De er ikke alene. Den forsvundne by er en gribende og nervepirrende spændingsroman skrevet af en ny international stjerne på den skandinaviske krimihimmel. Camilla Sten har udgivet flere romaner for både børn og voksne, og ’Den forsvundne by’ blev hendes store gennembrud internationalt – bogen er solgt til udgivelse i 19 lande, og Nordisk Film har købt rettighederne til en spillefilm baseret på romanen. ”Fortid og nutid flettes perfekt sammen i denne geniale spændingsroman.” – Femina ”Virkelig stemningsfuld og spændingsfyldt … Som læser bliver man suget ind i bogens helt særlige miljø fra første side, og det er umuligt at stoppe med at læse, når først man er i gang.” – Ragnar Jónasson “Jeg var opslugt fra første til sidste side … Camilla Sten er en forfatter, man bør holde godt øje med i fremtiden.” – Camilla Grebe

Vis mere
 • Sprog:
 • Dansk
 • ISBN:
 • 9788712069041
 • Udgivet:
 • 3. Februar 2022
 • Straks på e-mail.

Normalpris

Anmeldelser af Den forsvundne by

  Beskrivelse af Den forsvundne by

  Et mysterie fra fortiden vækkes til live, da en dokumentarfilminstruktør går på jagt efter sandheden om sin families tragiske skæbne.

  En sommerdag i 1959 forsvandt alle indbyggere i den lille, svenske mineby Silvertjärn som dug for solen. Efterladt tilbage fandt man kun en død kvinde og et nyfødt barn. Ingen ved, hvorfor eller hvorhen de mange mennesker forsvandt, og ingen har siden sat sine ben i byen. Før nu.

  Dokumentarfilminstruktøren Alice har været optaget af historien om den forsvundne by, siden hun var barn. Hele hendes bedstemors familie forsvandt nemlig sporløst i den mystiske tragedie. Sammen med et filmhold rejser hun nu til den forladte mineby for at nå til bunds i, hvad der skete den sommerdag for over halvtreds år siden. Men ikke længe efter at de har slået lejr, begynder mystiske hændelser at finde sted. Og efterhånden som frygten breder sig på filmholdet, og sammenholdet mellem dem slår sprækker, står én ting lysende klart: De er ikke alene.

  Den forsvundne by er en gribende og nervepirrende spændingsroman skrevet af en ny international stjerne på den skandinaviske krimihimmel. Camilla Sten har udgivet flere romaner for både børn og voksne, og ’Den forsvundne by’ blev hendes store gennembrud internationalt – bogen er solgt til udgivelse i 19 lande, og Nordisk Film har købt rettighederne til en spillefilm baseret på romanen.

  ”Fortid og nutid flettes perfekt sammen i denne geniale spændingsroman.” – Femina

  ”Virkelig stemningsfuld og spændingsfyldt … Som læser bliver man suget ind i bogens helt særlige miljø fra første side, og det er umuligt at stoppe med at læse, når først man er i gang.” – Ragnar Jónasson

  “Jeg var opslugt fra første til sidste side … Camilla Sten er en forfatter, man bør holde godt øje med i fremtiden.” – Camilla Grebe

  Brugerbedømmelser af Den forsvundne by

  • Krimiormen s. 15. Februar 2022

   ”Den forsvundne by” er en helt usædvanlig spændingsroman om en dokumentarfilminstruktør Alice, der drømmer om, at lave en film om den lille by Silvertjärn, hvor alle 900 indbyggere forsvandt sporløst i 1959. Den eneste man fandt, var en død kvinde og et lille. spædbarn.

   Hvad er der sket med alle indbyggerne i den lille spøgelsesby? Alice har en vis forbindelse med byen, idet hendes bedstemor forlod byen, inden hendes familie forsvandt sporløst, sammen med alle de andre indbyggere. Af samme grund er Alice i besiddelse af breve fra mormoderens søster fra fortiden.

   Jeg blev meget hurtigt fanget af den dystre og skræmmende stemning i fortællestilen. ”Den forsvundne by” får bestemt mine varmeste anbefalinger med på vejen, hvis du er til en fortælling, der evner at skræmme læseren ud over alle grænser.

   ”Den forsvundne by” er bestemt en spændingsroman, der fortjener udbredelse til alle der holder af et godt gys.

   Vurdering: 4/6 Roser.

   Krimiormen.dk


  Find lignende bøger
  Bogen Den forsvundne by findes i følgende kategorier:

  Gør som tusindvis af andre bogelskere

  Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.