Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Den halve sandhed - Linda Castillo - E-bog

Bag om Den halve sandhed

Den halve sandhed er en ny samling af seks originale noveller med den ukuelige politichef Kate Burkholder i hovedrollen. Væk: Under en tiltrængt ferie med sin mand, John Tomasetti, opdager Kate, at det gamle feriehus er hjemsøgt af en pige, der forsvandt årtier før. En godt skjult hemmelighed: En efterladt baby findes på Amishbiskoppens veranda og Kate kaldes ind for at undersøge sagen. Den halve sandhed: Kate afdækker hemmelighederne bag hendes egen opvækst. De heldige: En teenagepige overfaldes til en Amish-fest, mens Painters Mill er plaget af en strømafbrydelse. I dystert selskab: Historien om en kvinde plaget af hukommelsestab, der forsøger at huske navnet på sin overgrebsmand … og sit eget.

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788775711567
  • Udgivet:
  • 21. Juli 2022
  • Straks på e-mail.

Normalpris

Beskrivelse af Den halve sandhed

Den halve sandhed er en ny samling af seks originale noveller med den ukuelige politichef Kate Burkholder i hovedrollen.

Væk: Under en tiltrængt ferie med sin mand, John Tomasetti, opdager Kate, at det gamle feriehus er hjemsøgt af en pige, der forsvandt årtier før.

En godt skjult hemmelighed: En efterladt baby findes på Amishbiskoppens veranda og Kate kaldes ind for at undersøge sagen.

Den halve sandhed: Kate afdækker hemmelighederne bag hendes egen opvækst.

De heldige: En teenagepige overfaldes til en Amish-fest, mens Painters Mill er plaget af en strømafbrydelse.

I dystert selskab: Historien om en kvinde plaget af hukommelsestab, der forsøger at huske navnet på sin overgrebsmand … og sit eget.

Brugerbedømmelser af Den halve sandhedFind lignende bøger
Bogen Den halve sandhed findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.