Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Den mad vi spiser - Helene Forchhammer - Bog

Bag om Den mad vi spiser

DEN MAD VI SPISER er en kogebog med sanselig mad, som kan laves derhjemme eller spises med gæster. Det er opskrifter med smæk på smagene og masser af grønt, men kødet får også lov at være med ved særlige lejligheder. Det er sådan, mange af os laver mad, men der er ingen dogmer. Det er den mad, vi spiser. Sommer med syrensaft og saltede mirabeller – langbordsmiddage og krøllede duge – en surkål, der redder liv – fermenterings-get down i efteråret – smukke salater, der følger årstiderne – lowkey gryderetter – cremet citronpasta med Insta-hypeværdi – healende supper – sexede cremerog hotte chilier – gavmilde meat treats – romantisk bord på mark-stemning – ægte madmagi HELENE FORCHHAMMER er vokset op i kollektivet Fabrikken på Christiania og har fra en alder af 13 år jævnligt lavet aftensmad til kollektivets 14 beboere. Hun er uddannet madkundskabslærer og står bag den populære Instagram @eatrealbereal.

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788773391907
  • Indbinding:
  • Hæftet
  • Sideantal:
  • 224
  • Udgivet:
  • 12. Maj 2023
  • Udgave:
  • 1
  • Størrelse:
  • 200x252x23 mm.
  • Vægt:
  • 835 g.
  På lager
Leveringstid: 1-2 hverdage
Forventet levering: 27. April 2024

Beskrivelse af Den mad vi spiser

DEN MAD VI SPISER er en kogebog med sanselig mad, som kan laves derhjemme eller spises med gæster. Det er opskrifter med smæk på smagene og masser af grønt, men kødet får også lov at være med ved særlige lejligheder. Det er sådan, mange af os laver mad, men der er ingen dogmer. Det er den mad, vi spiser.

Sommer med syrensaft og saltede mirabeller – langbordsmiddage og krøllede duge – en surkål, der redder liv – fermenterings-get down i efteråret – smukke salater, der følger årstiderne – lowkey gryderetter – cremet citronpasta med Insta-hypeværdi – healende supper – sexede cremerog hotte chilier – gavmilde meat treats – romantisk bord på mark-stemning – ægte madmagi

HELENE FORCHHAMMER er vokset op i kollektivet Fabrikken på Christiania og har fra en alder af 13 år jævnligt lavet aftensmad til kollektivets 14 beboere. Hun er uddannet madkundskabslærer og står bag den populære Instagram @eatrealbereal.

Brugerbedømmelser af Den mad vi spiser



Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.