Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

DEN RYSTEDE REPUBLIK - Aske Munck - E-bog

- Hvad i alverden er der galt med Frankrig?

Bag om DEN RYSTEDE REPUBLIK

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Berlingske ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Altinget Inkarnationen af civilisationen og det gode liv: elegance, kunst, filosofi, litteratur, erotik, gastronomi, verdens mest spektakulære cykelløb, brede boulevarder og Middelhavskysten med det azurblå hav. Det er sådan, de fleste kan lide at tænke på det franske. Men der er et andet Frankrig - med endeløse strejker, arbejdsløshed og store forskelle på land og by, på rig og fattig. Et land præget af bureaukrati, korruption og politikerlede, de gule vestes oprør, religiøse spændinger, en uforløst kolonihistorie og - ikke mindst - årevis med voldsomme terrorangreb. I DEN RYSTEDE REPUBLIK går journalist Aske Munck med indsigt og nysgerrighed på jagt efter årsagerne til Frankrigs aktuelle problemer - med blik for både det unikt franske og for det, at mange af de franske problemer minder om dem, man slås med i resten af den vestlige verden, også i Danmark. ”Alle, som er interesserede i Frankrig, bør ønske sig denne bog ...”, i Berlingske anmeldt af Peter Nedergaard ”En koncis diagnose af Frankrig … drevet af lige dele viden og undren … En journalistisk bog. I ordets bedste forstand” i Weekendavisen anmeldt af Niels Lillelund

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788793982079
  • Udgivet:
  • 12. August 2021
  • Straks på e-mail.

Normalpris

Medlemspris

Prøv i 30 dage for 45 kr.
Herefter fra 79 kr./md. Ingen binding.

Beskrivelse af DEN RYSTEDE REPUBLIK

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Berlingske
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Altinget

Inkarnationen af civilisationen og det gode liv: elegance, kunst, filosofi, litteratur, erotik, gastronomi, verdens mest spektakulære cykelløb, brede boulevarder og Middelhavskysten med det azurblå hav. Det er sådan, de fleste kan lide at tænke på det franske.

Men der er et andet Frankrig - med endeløse strejker, arbejdsløshed og store forskelle på land og by, på rig og fattig. Et land præget af bureaukrati, korruption og politikerlede, de gule vestes oprør, religiøse spændinger, en uforløst kolonihistorie og - ikke mindst - årevis med voldsomme terrorangreb.

I DEN RYSTEDE REPUBLIK går journalist Aske Munck med indsigt og nysgerrighed på jagt efter årsagerne til Frankrigs aktuelle problemer - med blik for både det unikt franske og for det, at mange af de franske problemer minder om dem, man slås med i resten af den vestlige verden, også i Danmark.

”Alle, som er interesserede i Frankrig, bør ønske sig denne bog ...”, i Berlingske anmeldt af Peter Nedergaard

”En koncis diagnose af Frankrig … drevet af lige dele viden og undren … En journalistisk bog. I ordets bedste forstand”
i Weekendavisen anmeldt af Niels Lillelund

Brugerbedømmelser af DEN RYSTEDE REPUBLIKFind lignende bøger
Bogen DEN RYSTEDE REPUBLIK findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.