Udvidet returret til d. 31. januar 2025

Engineering Principles for Food Process and Product Realization - Keshavan Niranjan - Bog

  • Sprog:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9783031075698
  • Indbinding:
  • Hardback
  • Sideantal:
  • 264
  • Udgivet:
  • 26. august 2022
  • Udgave:
  • 22001
  • Størrelse:
  • 160x20x241 mm.
  • Vægt:
  • 565 g.
  • 8-11 hverdage.
  • 10. december 2024
På lager

Normalpris

  • BLACK WEEK

Medlemspris

Prøv i 30 dage for 45 kr.
Herefter fra 79 kr./md. Ingen binding.

Brugerbedømmelser af Engineering Principles for Food Process and Product Realization



Find lignende bøger

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.