Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Hjælp, Katja - Maria Lang - E-bog

bind 2 i Pas på serien

Bag om Hjælp, Katja

" - Det lyder mystisk, sagde han, da hun tav. Tror du, at du kan give et signalement af ham, for eksempel til politiet? - Han har jo ikke gjort noget, svarede Katja afværgende. Og for resten så jeg kun et glimt af ham. Han har vel været en femogfyrre-halvtreds år. Under middelhøjde tror jeg, men kraftigt bygget – en stor tamp. Sorthåret. Han havde også sort skæg eller også var det bare skægstubbe. Mørke, stirrende øjne. - Og han stirrede altså – på hvad? På DIG?" Katja bliver lidt nervøs, da en mærkelig mand lusker rundt omkring hendes hus og stirrer på hende og hendes lille ven Jan på fem år. Men da Mikael, som hun er lidt lun på, bliver rigtig forarget og bekymret over det, begynder hun også selv at tage det alvorligt. Men hvad kan hun gøre? Hun kan ikke gå til politiet, for manden har jo ikke gjort noget forkert. Efterhånden viser det sig, at Katjas mavefornemmelse om manden var helt rigtig. "Hjælp, Katja" udkom første gang i 1973 og henvender sig til unge over 12 år. Bogen er anden del i serien om Katja og Jan. Den svenske forfatter Dagmar Maria Lange (1914-1991) skrev en lang række krimier under pseudonymet Maria Lang. Efter sin debut i 1949 med krimien "Morderen lyver" udgav Maria Lang én krimi om året og bliver i dag betragtet som Sveriges første krimidronning. Maria Lang havde en doktorgrad i litteratur og ved siden af virket som krimiforfatter skrev hun filmmanuskripter og skuespil samt avisartikler om blandt andet opera.

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788728452059
  • Udgivet:
  • 8. December 2022
  • Straks på e-mail.

Normalpris

Beskrivelse af Hjælp, Katja

" - Det lyder mystisk, sagde han, da hun tav. Tror du, at du kan give et signalement af ham, for eksempel til politiet?
- Han har jo ikke gjort noget, svarede Katja afværgende. Og for resten så jeg kun et glimt af ham. Han har vel været en femogfyrre-halvtreds år. Under middelhøjde tror jeg, men kraftigt bygget – en stor tamp. Sorthåret. Han havde også sort skæg eller også var det bare skægstubbe. Mørke, stirrende øjne.
- Og han stirrede altså – på hvad? På DIG?"

Katja bliver lidt nervøs, da en mærkelig mand lusker rundt omkring hendes hus og stirrer på hende og hendes lille ven Jan på fem år. Men da Mikael, som hun er lidt lun på, bliver rigtig forarget og bekymret over det, begynder hun også selv at tage det alvorligt. Men hvad kan hun gøre? Hun kan ikke gå til politiet, for manden har jo ikke gjort noget forkert. Efterhånden viser det sig, at Katjas mavefornemmelse om manden var helt rigtig.

"Hjælp, Katja" udkom første gang i 1973 og henvender sig til unge over 12 år. Bogen er anden del i serien om Katja og Jan.

Den svenske forfatter Dagmar Maria Lange (1914-1991) skrev en lang række krimier under pseudonymet Maria Lang. Efter sin debut i 1949 med krimien "Morderen lyver" udgav Maria Lang én krimi om året og bliver i dag betragtet som Sveriges første krimidronning. Maria Lang havde en doktorgrad i litteratur og ved siden af virket som krimiforfatter skrev hun filmmanuskripter og skuespil samt avisartikler om blandt andet opera.

Brugerbedømmelser af Hjælp, KatjaFind lignende bøger
Bogen Hjælp, Katja findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.