Stort fødselsdagsudsalg  
  Vi fejrer 10 års fødselsdag med stort udsalg  
Kræft og kost af Ditte Ingemann

Kræft og kost - Bog

- Spis dig stærk i behandlingsforløbet

Bag om Kræft og kost

Kræft og kost er en kogebog til dem, som er i gang med et behandlingsforløb for kræft. Bogen præsenterer baggrundsviden om kost, ernæring og kræftbehandling og ikke mindst 60 velsmagende opskrifter. Den inspirerer til, hvordan man kan få tilstrækkelig mad og holde vægten, så man er bedst rustet til at klare sygdom og bivirkninger, der kan være i forbindelse med behandlingen. Bogen er skrevet af Ditte Ingemann. I 2018 fik hendes mand en yderst sjælden og aggressiv type kræft, som krævede hård behandling. Ditte var ved hans side, indtil han desværre gik bort i sommeren 2019. Ditte savnede inspirerende kogebøger med opskrifter på ernæringsrigtig og lækker mad, der var god at spise under kræftbehandling. Hun satte sig derfor for at skabe en smuk og indbydende kogebog med opskrifter fyldt med energi og protein. Det er mad, man har lyst til at spise, selv om man har nedsat appetit, er duftsensitiv, har kvalme og er træt. I bogens indledning forklares det, hvorfor det er vigtigt at spise energitæt og proteinrigt under og lige efter kemobehandling. Herefter følger et kort kapitel om myter om kræft og ernæring. Så følger 60 opskrifter, der er inddelt i morgenmåltider, mættende retter, snacks og søde sager.

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788794102018
  • Indbinding:
  • Indbundet
  • Sideantal:
  • 164
  • Udgivet:
  • 11. Maj 2021
  • Udgave:
  • 1
  • Størrelse:
  • 197x258x18 mm.
  • Vægt:
  • 664 g.
  • FØDSELSDAGSUDSALG
    202,95 kr.
  • 39,95 kr.
Betal med Dankort på Tales.dkBetal med Visa eller Visa Electron på Tales.dkBetal med Mastercard på Tales.dkBetal med MobilePay på Tales.dk
  • 1-3 hverdage
  • 17. Juni 2021
Eller spar samlet 30% som medlem
  • 176,95 kr.
  • 39,95 kr.

Forudsætter medlemskab (ingen binding)
1. uge gratis, herefter 79 kr./md. og kan opsiges når du vil.
Beskrivelse af Kræft og kost
Kræft og kost er en kogebog til dem, som er i gang med et behandlingsforløb for kræft. Bogen præsenterer baggrundsviden om kost, ernæring og kræftbehandling og ikke mindst 60 velsmagende opskrifter. Den inspirerer til, hvordan man kan få tilstrækkelig mad og holde vægten, så man er bedst rustet til at klare sygdom og bivirkninger, der kan være i forbindelse med behandlingen. Bogen er skrevet af Ditte Ingemann. I 2018 fik hendes mand en yderst sjælden og aggressiv type kræft, som krævede hård behandling. Ditte var ved hans side, indtil han desværre gik bort i sommeren 2019.

Ditte savnede inspirerende kogebøger med opskrifter på ernæringsrigtig og lækker mad, der var god at spise under kræftbehandling. Hun satte sig derfor for at skabe en smuk og indbydende kogebog med opskrifter fyldt med energi og protein. Det er mad, man har lyst til at spise, selv om man har nedsat appetit, er duftsensitiv, har kvalme og er træt. I bogens indledning forklares det, hvorfor det er vigtigt at spise energitæt og proteinrigt under og lige efter kemobehandling. Herefter følger et kort kapitel om myter om kræft og ernæring. Så følger 60 opskrifter, der er inddelt i morgenmåltider, mættende retter, snacks og søde sager.
Brugerbedømmelser af Kræft og kost


Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.