Udvidet returret til d. 31. januar 2025

Latinsk kogebog – Apicius’ kogekunst fra oldtiden - Chr. Gorm Tortzen - Bog

Bag om Latinsk kogebog – Apicius’ kogekunst fra oldtiden

En kulinarisk tidsrejse til det Romerske Imperium ca. år 36. Køkkenpersonalet er slaver, og pæne mennesker ligger ned og spiser! Men maden var dejlig og egner sig fint til moderne køkkener. Hvis man kan lide vietnamesisk eller marokkansk mad, vil man elske oldtidsmaden. I Latinsk Kogebog får man gennemprøvede, tilgængelige opskrifter på næsten 50 romerske retter, fra forretter over saucer og hovedretter til desserter. Retterne er alle forklaret og beskrevet, så man nemt kan lave dem selv. Samtidig får man de originale, latinske tekster, en indledning om den antikke madkultur og en ordbog over de særlige, latinske kokkeudtryk. Det romerske køkken har som andre store køkkentraditioner en særlig tone; fremmedartet, men delikat. Romerne brugte krydderurter og vin i maden på deres helt egen måde, og selv om de fleste af råvarerne er almindelige den dag i dag, ligner resultaterne ikke noget andet køkken.

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788712059783
  • Indbinding:
  • Indbundet
  • Udgivet:
  • 29. november 2019
  • Udgave:
  • 1
  • Størrelse:
  • 151x215x10 mm.
  • Vægt:
  • 317 g.
  • 1-2 hverdage.
  • 26. november 2024
På lager

Normalpris

  • BLACK NOVEMBER

Medlemspris

Prøv i 30 dage for 45 kr.
Herefter fra 79 kr./md. Ingen binding.

Beskrivelse af Latinsk kogebog – Apicius’ kogekunst fra oldtiden

En kulinarisk tidsrejse til det Romerske Imperium ca. år 36. Køkkenpersonalet er slaver, og pæne mennesker ligger ned og spiser!

Men maden var dejlig og egner sig fint til moderne køkkener. Hvis man kan lide vietnamesisk eller marokkansk mad, vil man elske oldtidsmaden.

I Latinsk Kogebog får man gennemprøvede, tilgængelige opskrifter på næsten 50 romerske retter, fra forretter over saucer og hovedretter til desserter. Retterne er alle forklaret og beskrevet, så man nemt kan lave dem selv.

Samtidig får man de originale, latinske tekster, en indledning om den antikke madkultur og en ordbog over de særlige, latinske kokkeudtryk. Det romerske køkken har som andre store køkkentraditioner en særlig tone; fremmedartet, men delikat. Romerne brugte krydderurter og vin i maden på deres helt egen måde, og selv om de fleste af råvarerne er almindelige den dag i dag, ligner resultaterne ikke noget andet køkken.

Brugerbedømmelser af Latinsk kogebog – Apicius’ kogekunst fra oldtiden

  • Grethe T. 25. april 2020

    Tak for tilliden. Købte bøgerne til en fødselsdag og til gave til en værten til middagen for fødselsdagsbarnet. Så kom Coronaen. Selskabet blev ikke holdt - og her ligger to eksemplarer af bogen, smukt indpakkede, parate til at blive overbragt til rette vedkommende i bedre tider


Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.