Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Ny sygeplejerske 2. udg. - Ruth Asferg Holst - Bog

- uden panik

Bag om Ny sygeplejerske 2. udg.

Ny sygeplejerske – uden panik er bogen til dig, der står i den svære over­gang fra studerende til færdiguddannet sygeplejerske. Som nyuddannet sygeplejerske står du over for en række valg, som kan gøre dig usikker og nervøs. Du har fået et stort ansvar på en ny afdeling med nye kolleger, men du mangler overblik og er måske bange for at lave fejl. Du spørger dig selv: Er jeg god nok? Men fortvivl ikke! I Ny sygeplejerske – uden panik fortæller og tegner Ruth Asferg Holst om livet som nyuddannet sygeplejerske – at det er ok at lave fejl, og at du aldrig er alene på afdelingen. I et levende og humoristisk sprog giver hun råd og vejledning til de klassiske situationer, som en ny sygeplejerske står i. I denne 2. udgave af bogen er alle tegninger spritnye, og Nurse-Ruth fremstår i sit opdaterede look. Ruth Asferg Holst (f. 1977) er uddannet sygeplejerske fra VIA University College Viborg 2013 og startede i 2022 på kandidatuddannelsen i sygeplejevidenskab på Århus Universitet. Som sygeplejerske har hun arbejdet på hjertemedicinske sengeafsnit og i hjemmesygeplejen i en stor landkommune. Hun har været ansat i Forsvaret i 10 år og udstationeret i Kosovo, Bosnien og Irak. I 2007 afsluttede hun en bachelor i International Trade fra en fransk handelsskole og arbejdede efterfølgende som skibshandler i Aalborg og som indkøber på Thule Airbase nord for polarcirklen. Privat bor hun sammen med sine to børn.

Vis mere
 • Sprog:
 • Dansk
 • ISBN:
 • 9788794207850
 • Indbinding:
 • Hæftet
 • Udgivet:
 • 28. November 2023
 • Udgave:
 • 2
 • 1-5 hverdage.
 • 30. Maj 2024
På lager

Normalpris

Medlemspris

Prøv i 30 dage for 45 kr.
Herefter fra 79 kr./md. Ingen binding.

Beskrivelse af Ny sygeplejerske 2. udg.

Ny sygeplejerske – uden panik er bogen til dig, der står i den svære over­gang fra studerende til færdiguddannet sygeplejerske. Som nyuddannet sygeplejerske står du over for en række valg, som kan gøre dig usikker og nervøs. Du har fået et stort ansvar på en ny afdeling med nye kolleger, men du mangler overblik og er måske bange for at lave fejl. Du spørger dig selv: Er jeg god nok?

Men fortvivl ikke! I Ny sygeplejerske – uden panik fortæller og tegner Ruth Asferg Holst om livet som nyuddannet sygeplejerske – at det er ok at lave fejl, og at du aldrig er alene på afdelingen. I et levende og humoristisk sprog giver hun råd og vejledning til de klassiske situationer, som en ny sygeplejerske står i.

I denne 2. udgave af bogen er alle tegninger spritnye, og Nurse-Ruth fremstår i sit opdaterede look.

Ruth Asferg Holst (f. 1977) er uddannet sygeplejerske fra VIA University College Viborg 2013 og startede i 2022 på kandidatuddannelsen i sygeplejevidenskab på Århus Universitet. Som sygeplejerske har hun arbejdet på hjertemedicinske sengeafsnit og i hjemmesygeplejen i en stor landkommune. Hun har været ansat i Forsvaret i 10 år og udstationeret i Kosovo, Bosnien og Irak. I 2007 afsluttede hun en bachelor i International Trade fra en fransk handelsskole og arbejdede efterfølgende som skibshandler i Aalborg og som indkøber på Thule Airbase nord for polarcirklen. Privat bor hun sammen med sine to børn.

Brugerbedømmelser af Ny sygeplejerske 2. udg.Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.