Markedets laveste priser
Dag-til-dag levering
Om mad og vin og hvad der virker af Martin Nordkvist

Om mad og vin og hvad der virker - Bog

Bag om Om mad og vin og hvad der virker

Hvad skal vi drikke til maden på lørdag? Hvad er en Barolo egentlig, og hvilken slags mad fungerer bedst sammen med den?Om vin & mad og hvad der virker er en uhøjtidelig håndsrækning til alle, der gerne vil have et godt råd om, hvilken vin, der passer til maden eller hvilken type mad, du skal servere sammen med den vin, du har. Med denne lille bog på hylden sammen med kogebøgerne, har du altid et opslagsværk ved hånden, når du alligevel søger inspiration til gæstemiddag eller hverdagsmad.Der er råd om vinmatch til både enkelte ingredienser og hele retter - lige fra asparges og svampe til thaimad og forloren hare.Martin Nordkvist er uddannet sommelier fra Vinakademiet, og har mange års erfaring som vinkonsulent og fra restaurationsbranchen som tjener og restaurantchef.

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788793796768
  • Indbinding:
  • Hardback
  • Sideantal:
  • 192
  • Udgivet:
  • 15. Februar 2021
  • Udgave:
  • 2
  • Størrelse:
  • 140x220x0 mm.
  • 164,95 kr.
  • 39,95 kr.
Betal med Dankort på Tales.dkBetal med Visa eller Visa Electron på Tales.dkBetal med Mastercard på Tales.dkBetal med MobilePay på Tales.dk
  • 2-4 hverdage
  • 2. Marts 2021
Eller spar samlet 31% som medlem
  • 142,95 kr.
  • 39,95 kr.

Forudsætter medlemskab (ingen binding)
1. uge gratis, herefter 79 kr./md. og kan opsiges når du vil.
Andre bøger af Martin Nordkvist
Vis alle titler
Beskrivelse af Om mad og vin og hvad der virker
Hvad skal vi drikke til maden på lørdag? Hvad er en Barolo egentlig, og hvilken slags mad fungerer bedst sammen med den?Om vin & mad og hvad der virker er en uhøjtidelig håndsrækning til alle, der gerne vil have et godt råd om, hvilken vin, der passer til maden eller hvilken type mad, du skal servere sammen med den vin, du har. Med denne lille bog på hylden sammen med kogebøgerne, har du altid et opslagsværk ved hånden, når du alligevel søger inspiration til gæstemiddag eller hverdagsmad.Der er råd om vinmatch til både enkelte ingredienser og hele retter - lige fra asparges og svampe til thaimad og forloren hare.Martin Nordkvist er uddannet sommelier fra Vinakademiet, og har mange års erfaring som vinkonsulent og fra restaurationsbranchen som tjener og restaurantchef.
Brugerbedømmelser af Om mad og vin og hvad der virker


Andre købte også..
Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.