Markedets laveste priser
Dag-til-dag levering
Rug af Rikke Holm Du sparer 24% ift. forlagets pris Spar 24%

Rug - Bog

- Meget mere end rugbrød

Bag om Rug

Duften af hjemmebagt rugbrød er noget ganske særligt. Der er ikke noget at tage fejl af, når rugbrødsbagningen er i gang. Det dufter af malt og syrligheden i hæve- og bageprocessen. Skorpens smag fordeler sig i næseborene og pirrer alle, der opholder sig i nærheden af ovnen, lige til der endelig er gået halvanden time, og rugbrødet kan vendes ud. En skive kan skæres, og koldt smør lægges oven på brødet. Det smager himmelsk. I bogen finder du rugbrødsopskrifter for alle. Har du brug for ny inspiration til rugbrødsbagningen, er der mange gode ideer, og skal du i gang med bagningen for første gang, finder du hjælp, gode råd og tips i bogen. Har du mod på og lyst til at opleve, hvad rug også kan bruges til, er der utallige opskrifter med stor variation i alt fra morgengrød til kager, salater og de skønneste hotdogs til aftensmaden. Om forfatteren: Rikke Holm er udlært konditor fra La Glace i København og har været chefkonditor hos Cannizaro House Hotel i London, Hotel Phoenix i København og Grand Hotel i Oslo. Etablerede kagecateringfirmaet Byens Bedste Kager. Hun er derudover uddannet lærer fra Zahles Seminarium. Rikke har udgivet andre bøger om at bage og har afholdt bage- og madlavningskurser.

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788794086370
  • Indbinding:
  • Hardback
  • Sideantal:
  • 257
  • Udgivet:
  • 4. December 2020
  • Udgave:
  • 2
  • Størrelse:
  • 177x250x25 mm.
  • Vægt:
  • 815 g.
  • 189,95 kr.
  • 249,95 kr.
  • 60,00 kr. (24%)
  • 39,95 kr.
Betal med Dankort på Tales.dkBetal med Visa eller Visa Electron på Tales.dkBetal med Mastercard på Tales.dkBetal med MobilePay på Tales.dk
  • 1-3 hverdage
  • 26. Januar 2021
Eller spar samlet 47% som medlem
  • 165,95 kr.
  • 84,00 kr. (47%)
  • 39,95 kr.

Forudsætter medlemskab (ingen binding)
1. uge gratis, herefter 79 kr./md. og kan opsiges når du vil.
Andre bøger af Rikke Holm
Vis alle titler
Beskrivelse af Rug
Duften af hjemmebagt rugbrød er noget ganske særligt. Der er ikke noget at tage fejl af, når rugbrødsbagningen er i gang. Det dufter af malt og syrligheden i hæve- og bageprocessen. Skorpens smag fordeler sig i næseborene og pirrer alle, der opholder sig i nærheden af ovnen, lige til der endelig er gået halvanden time, og rugbrødet kan vendes ud. En skive kan skæres, og koldt smør lægges oven på brødet. Det smager himmelsk.

I bogen finder du rugbrødsopskrifter for alle. Har du brug for ny inspiration til rugbrødsbagningen, er der mange gode ideer, og skal du i gang med bagningen for første gang, finder du hjælp, gode råd og tips i bogen. Har du mod på og lyst til at opleve, hvad rug også kan bruges til, er der utallige opskrifter med stor variation i alt fra morgengrød til kager, salater og de skønneste hotdogs til aftensmaden.

Om forfatteren:
Rikke Holm er udlært konditor fra La Glace i København og har været chefkonditor hos Cannizaro House Hotel i London, Hotel Phoenix i København og Grand Hotel i Oslo. Etablerede kagecateringfirmaet Byens Bedste Kager. Hun er derudover uddannet lærer fra Zahles Seminarium. Rikke har udgivet andre bøger om at bage og har afholdt bage- og madlavningskurser.
Brugerbedømmelser af Rug


Andre købte også..
Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.