Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

SKRIV SÅ DE REAGERER - Bo Skjoldborg - Bog

- på jobbet og i det hele taget

Bag om SKRIV SÅ DE REAGERER

Vi skriver mere og mere på vores job, men får vi formidlet vores budskaber klart, præcist og medrivende, så læseren føler sig både mødt og hjulpet? Bogen er for dig, der • vil kommunikere klart og tydeligt • vil have, at dine budskaber bliver positivt modtaget og husket af læseren • vil give din tekst et personligt præg. Skriv så de reagerer handler om jobtekster, altså de tekster som en hel del af os både læser og skriver på jobbet. Fokus ligger på jobtekster generelt — på formen, sproget og virkemidlerne i de formidlingstekster, vi bruger hele tiden. Det gælder dine artikler, e-mails, salgstekster, præsentationer, fagbøger, invitationer, tekster til nettet mv. Du får en række gode og effektive redskaber til at skrive bedre tekster, der bliver introduceret kort og vist gennem eksempler. Bogen er meget overskueligt opdelt i 7 kapitler eller lektioner — en for hver dag i ugen. Hent et gratis uddrag af Skriv så de reagerer (indhold, indledning og Kapitel 1): www.skrivpaajobbet.dk Få løbende skrivetips og artikler om at skrive med nyhedsbrevet Flowskrivning: www.powerwriting.dk Indhold: Indledning ■ KAPITEL 1 Skab tillid: Skriv ud fra dine modtageres interesser og behov ■ KAPITEL 2 Hav én klar rød tråd – og bryd teksten op ■ KAPITEL 3 Brug afsnittene og sætningerne ■ KAPITEL 4 Brug sproget, så de reagerer ■ KAPITEL 5 Giv læseren guldkorn undervejs ■ KAPITEL 6 Fortæl „den gode historie“ ■ KAPITEL 7 Processen: Afdæk formålet, planlæg, skriv og revidér Litteratur og referencer 91 Anmelderne siger om Skriv så de reagerer: "Praktisk orienteret, lettilgængelig sproglig værktøjskasse. En brugsbog til de mange der skriver, om at målrette sin sproglige kommunikation i forhold til de rette målgrupper." (Kent Skov, Dansk BiblioteksCenter) "En kortfattet og lettilgængelig værktøjsbog skrevet til dig, som skal skrive tekster som en del af dit job." (Berit Ellehammer-Ronthov, Danske Kommuner) "Bogens force er dens mange gode huskeregler ... Huskereglerne bliver fulgt op af eksempler, som på fin vis illustrerer deres pointer, og det er gjort til UG med kryds og slange." (Søren Kreilgaard, Børsen) "Som læser af SKRIV SÅ DE REAGERER føler man sig reelt mødt og hjulpet." (Sigrid Wilde Abrahamsen, Mikronet Weblog)

Vis mere
 • Sprog:
 • Dansk
 • ISBN:
 • 9788793389793
 • Indbinding:
 • Paperback
 • Sideantal:
 • 95
 • Udgivet:
 • 14. Januar 2022
 • Udgave:
 • 3
 • Størrelse:
 • 155x230x6 mm.
 • Vægt:
 • 197 g.
 • 2-4 hverdage.
 • 3. Oktober 2023
På lager

Normalpris

Medlemspris

Prøv i 30 dage for 45 kr.
Herefter fra 79 kr./md. Ingen binding.

Beskrivelse af SKRIV SÅ DE REAGERER

Vi skriver mere og mere på vores job, men får vi formidlet vores budskaber klart, præcist og medrivende, så læseren føler sig både mødt og hjulpet? Bogen er for dig, der

• vil kommunikere klart og tydeligt
• vil have, at dine budskaber bliver positivt
modtaget og husket af læseren
• vil give din tekst et personligt præg.

Skriv så de reagerer handler om jobtekster, altså de tekster som en hel del af os både læser og skriver på jobbet. Fokus ligger på jobtekster generelt — på formen, sproget og virkemidlerne i de formidlingstekster, vi bruger hele tiden. Det gælder dine artikler, e-mails, salgstekster, præsentationer, fagbøger, invitationer, tekster til nettet mv.

Du får en række gode og effektive redskaber til at skrive bedre tekster, der bliver introduceret kort og vist gennem eksempler. Bogen er meget overskueligt opdelt i 7 kapitler eller lektioner — en for hver dag i ugen.

Hent et gratis uddrag af Skriv så de reagerer (indhold, indledning og Kapitel 1): www.skrivpaajobbet.dk

Få løbende skrivetips og artikler om at skrive med nyhedsbrevet Flowskrivning: www.powerwriting.dk

Indhold:

Indledning

■ KAPITEL 1
Skab tillid: Skriv ud fra dine modtageres interesser
og behov

■ KAPITEL 2
Hav én klar rød tråd – og bryd teksten op

■ KAPITEL 3
Brug afsnittene og sætningerne

■ KAPITEL 4
Brug sproget, så de reagerer

■ KAPITEL 5
Giv læseren guldkorn undervejs

■ KAPITEL 6
Fortæl „den gode historie“

■ KAPITEL 7
Processen: Afdæk formålet, planlæg, skriv og revidér

Litteratur og referencer 91

Anmelderne siger om Skriv så de reagerer:

"Praktisk orienteret, lettilgængelig sproglig værktøjskasse. En brugsbog til de mange der skriver, om at målrette sin sproglige kommunikation i forhold til de rette målgrupper."
(Kent Skov, Dansk BiblioteksCenter)

"En kortfattet og lettilgængelig værktøjsbog skrevet til dig, som skal skrive tekster som en del af dit job."
(Berit Ellehammer-Ronthov, Danske Kommuner)

"Bogens force er dens mange gode huskeregler ... Huskereglerne bliver fulgt op af eksempler, som på fin vis illustrerer deres pointer, og det er gjort til UG med kryds og slange."
(Søren Kreilgaard, Børsen)

"Som læser af SKRIV SÅ DE REAGERER føler man sig reelt mødt og hjulpet."
(Sigrid Wilde Abrahamsen, Mikronet Weblog)

Forlagets beskrivelse af SKRIV SÅ DE REAGERER

Vi skriver mere og mere på vores job, men får vi formidlet vores budskaber klart, præcist og medrivende, så læseren føler sig både mødt og hjulpet? Denne bog er for dig, der vil kommunikere klart og tydeligt, så dine budskaber bliver modtaget og husket af læseren.

Skriv så de reagerer handler om jobtekster, altså de tekster som en hel del af os både læser og skriver på jobbet. Fokus ligger på jobtekster generelt – på formen, sproget og virkemidlerne i de formidlingstekster, vi bruger hele tiden. Du får en række gode og effektive redskaber til at skrive bedre tekster, der bliver introduceret kort og vist gennem eksempler.

Bogen er meget overskueligt opdelt i 7 kapitler eller lektioner – en for hver dag i ugen.

Anmelderne siger om Skriv så de reagerer:
»Praktisk orienteret, lettilgængelig sproglig værktøjskasse. En brugsbog til de mange der skriver, om at målrette sin sproglige kommunikation i forhold til de rette målgrupper.« - Kent Skov, Dansk BiblioteksCenter

»En kortfattet og lettilgængelig værktøjsbog skrevet til dig, som skal skrive tekster som en del af dit job.« - Berit Ellehammer-Ronthov, Danske Kommuner

»Bogens force er dens mange gode huskeregler. Huskereglerne bliver fulgt op af eksempler, som på fin vis illustrerer deres pointer, og det er gjort til UG med kryds og slange.« - Søren Kreilgaard, Børsen

Bogen er tidligere udgivet i to oplag af Dansk Psykologisk Forlag i 2010.

Hent et gratis uddrag af bogen + 10 lektioner om at skrive mere og bedre: www.powerwriting.dk

Brugerbedømmelser af SKRIV SÅ DE REAGERERGør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.