Markedets laveste priser
Dag-til-dag levering
Sous vide 2.0af Karsten Tanggaard Du sparer 22% ift. forlagets pris Spar 22%

Sous vide 2.0

- Opskrifter, teknik, tips og tricks

Bag om Sous vide 2.0

"Sous vide 2.0" er den største og mest ambitiøse bog om emnet. Det er både en grundbog til begyndere, der vil i gang med sous vide, og en bog med inspiration og ny viden til erfarne brugere og professionelle. Til begynderne er der trin-for-trin vejledninger og 10 sikre hits. Avancerede brugere og professionelle kan vælge blandt de mere end 500 tid/temperatur-kombinationer, der alle er gennemprøvet og beskrevet med hensyn til resultatets udseende, smag og tekstur. Bagest i bogen er der afsnit om, hvordan man bruger sous vide både i hverdagen og til fest, og vejledning i, hvordan man selv kan tilpasse en opskrift, så resultatet bliver præcist, som man vil have det. "Sous vide 2.0" handler ikke blot om rødt kød, men også om tilberedning af seje, men smagsrige udskæringer, der kan blive smørmøre. Og om andet end oksekød - fx perfekte tilberedninger af gris, lam, vildt, fjerkræ, og ikke mindst fisk, frugt og grønt. "Sous vide 2.0" inddrager råvarekvalitet som et væsentligt element i den gode spiseoplevelse og bringer råd fra de professionelle om, hvad god kvalitet er, hvad den betyder, og hvordan man finder den.  

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788711902714
  • Indbinding:
  • Indbundet
  • Sideantal:
  • 464
  • Udgivet:
  • 31 maj 2019
  • Udgave:
  • 1
  • Størrelse:
  • 204x279x44 mm.
  • Vægt:
  • 2155 g.
  • 310,95 kr.
  • 399,95 kr.
  • 89,00 kr. (22%)
  • 39,95 kr.
  • 1-2 hverdage
  • 7 august 2020
Eller spar samlet 32% som medlem
  • 270,95 kr.
  • 129,00 kr. (32%)
  • 39,95 kr.

Forudsætter medlemskab (ingen binding)
1. uge gratis, herefter 79 kr./md. og kan opsiges når du vil.
Andre bøger af Karsten Tanggaard
Vis alle titler
Beskrivelse af Sous vide 2.0
"Sous vide 2.0" er den største og mest ambitiøse bog om emnet. Det er både en grundbog til begyndere, der vil i gang med sous vide, og en bog med inspiration og ny viden til erfarne brugere og professionelle.

Til begynderne er der trin-for-trin vejledninger og 10 sikre hits. Avancerede brugere og professionelle kan vælge blandt de mere end 500 tid/temperatur-kombinationer, der alle er gennemprøvet og beskrevet med hensyn til resultatets udseende, smag og tekstur. Bagest i bogen er der afsnit om, hvordan man bruger sous vide både i hverdagen og til fest, og vejledning i, hvordan man selv kan tilpasse en opskrift, så resultatet bliver præcist, som man vil have det.

"Sous vide 2.0" handler ikke blot om rødt kød, men også om tilberedning af seje, men smagsrige udskæringer, der kan blive smørmøre. Og om andet end oksekød - fx perfekte tilberedninger af gris, lam, vildt, fjerkræ, og ikke mindst fisk, frugt og grønt.

"Sous vide 2.0" inddrager råvarekvalitet som et væsentligt element i den gode spiseoplevelse og bringer råd fra de professionelle om, hvad god kvalitet er, hvad den betyder, og hvordan man finder den.

 
Brugerbedømmelser af Sous vide 2.0
  • Marjun R. 4 juni 2020

    Et fantastisk opslagsværk med al den viden om sous vide man kan tænke sig. (og lidt mere ;) )

  • Kent C. 27 maj 2020

    Det er en fantastisk bog.

    Det gode er at der er taget udgangspunkt i noget af det mest almindelige og godt at lave i Sous Vide med en god beskrivelse og ideer til tilbehør.

    Derudover er der forklaring af teknikker mv. samt en liste over stort set alt kød mv. der kan tilberedes i SV med grader/tider og beskrivelse.

  • Kim L. 7 maj 2020

    En fantastisk bog, hvor Karsten Tanggaard virkelig viser hvordan man en kogebog inden for Sous Vide bør se ud. Ikke nok med nogle flotte billeder etc. Der er gode opskrifter og forslag til hver tilberedning, og så er der det helt specielle, at han viser hvordan 3 forskellige tilberedninger af hver type kød kan se ud, samt smag og tekstur af kødet. Så kan man alt efter temperament jo selv vælge hvordan og hvorledes. Det er set med mine øjne genialt. Bogen er letlæselig og forståelig, og god for såvel nybegynder inden for Sous Vide samt til den mere garvede som har arbejdet meget med det men som måske gerne vil have gode fif eller en idé om, hvordan resultatet vil blive, hvis man ændrer lidt i tilberedningstid eller temperatur.

  • Bjarne F. 24 april 2020

    God og nem at bruge


Andre købte også..
Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.