Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Til døden os skiller - Charlotte Bøving - Bog

- kunsten at leve og ikke kun overleve

Bag om Til døden os skiller

Døden varer ikke evigt. Charlotte og Christina Bøving Jeg har aldrig været bange for døden … Kun når jeg skal op med et fly, beder jeg fadervor. – Jussi Adler Olsen, medvirkende i bogen Det er meget grotesk og smukt på en gang, når sandheden går op for én: at man faktisk har kysset døden. – Sanne Salomonsen, medvirkende i bogen Vi skal lære at tale om døden. Emnet er svært, men befriende at sætte ord på. Den åbne og frie samtale gavner alle, om det så er lægen, den pårørende, den syge, den døende, den efterladte eller bare dig. Læge Charlotte Bøving og fødselshjælper og coach Christina Bøving tager her fat på den store snak om liv og død – og kærligheden. Om den værdige død og om at finde de rette ord for et af de største tabuer i vores moderne liv. Til døden os skiller er en personlig bog af to kvinder, der elsker hinanden, og som vælger at leve hver evigt eneste dag, selvom alting har en ende. De bokser selv med livets store spørgsmål. Charlotte lever med en kronisk sygdom, som sætter alting i perspektiv, også når hun i sin lægegerning møder patienter med alvorlige sygdomme. Christina har i mange år arbejdet som doula med livet i fokus – og med bevidstheden om, at livets begyndelse går hånd i hånd med dets slutning.

Vis mere
 • Sprog:
 • Dansk
 • ISBN:
 • 9788793825512
 • Indbinding:
 • Indbundet
 • Udgivet:
 • 12. Oktober 2022
 • Udgave:
 • 1
 • Størrelse:
 • 158x234x27 mm.
 • Vægt:
 • 665 g.
 • 1-2 hverdage.
 • 13. Juni 2023
På lager

Normalpris

Fordelspris

Beskrivelse af Til døden os skiller

Døden varer ikke evigt.
Charlotte og Christina Bøving

Jeg har aldrig været bange for døden … Kun når jeg skal op med et fly, beder jeg fadervor.
– Jussi Adler Olsen, medvirkende i bogen

Det er meget grotesk og smukt på en gang, når sandheden går op for én: at man faktisk har kysset døden. – Sanne Salomonsen, medvirkende i bogen

Vi skal lære at tale om døden. Emnet er svært, men befriende at sætte ord på. Den åbne og frie samtale gavner alle, om det så er lægen, den pårørende, den syge, den døende, den efterladte eller bare dig.
Læge Charlotte Bøving og fødselshjælper og coach Christina Bøving tager her fat på den store snak om liv og død – og kærligheden. Om den værdige død og om at finde de rette ord for et af de største tabuer i vores moderne liv.
Til døden os skiller er en personlig bog af to kvinder, der elsker hinanden, og som vælger at leve hver evigt eneste dag, selvom alting har en ende.

De bokser selv med livets store spørgsmål. Charlotte lever med en kronisk sygdom, som sætter alting i perspektiv, også når hun i sin lægegerning møder patienter med alvorlige sygdomme. Christina har i mange år arbejdet som doula med livet i fokus – og med bevidstheden om, at livets begyndelse går hånd i hånd med dets slutning.

Forlagets beskrivelse af Til døden os skiller

"Døden varer ikke evigt."– Charlotte og Christina

Vi skal lære at tale om døden. Emnet er svært, men befriende at sætte ord på. Og dén åbne og frie samtale gavner alle, om det så er lægen, den pårørende, den syge, den døende, den efterladte eller bare dig.

Læge Charlotte Bøving og doula Christina Bøving åbner den store samtale om liv og død. Om den værdige død og om samspillet mellem den døende og den pårørende, patienten og lægen og om at finde de rette ord for et af de største tabuer i vores moderne liv.

Til døden os skiller er en personlig bog af to kvinder, der elsker hinanden, om at vælge at leve hver evigt eneste dag, selvom alting har en ende.

De to kvinder bokser selv med livets store spørgsmål hver dag. Charlotte lever med en kronisk sygdom, som sætter alting i perspektiv, også når hun i sin lægegerning møder patienter med alvorlige sygdomme. Christina har i mange år arbejdet som fødselshjælper med livet i fokus – og med bevidstheden om, at livets begyndelse går hånd i hånd med dets slutning.

Medvirkende i bogen: Jussi Adler-Olsen, Sanne Salomonsen, Bettina Aller m.fl.

Brugerbedømmelser af Til døden os skillerGør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.