Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Ulvene fra evighedens skov - Karl Ove Knausgård - Lydbog

Bag om Ulvene fra evighedens skov

Foråret 1986 drømmer Syvert Løyning, en ung mand på nitten år fra Sørlandet i Norge, om sin afdøde far. Det er, som om faren vil ham noget. Men hvad? Han begynder at undersøge farens liv. Sporene fører ham til Sovjetunionen. I nutidens Moskva bor og arbejder Alevtina Kotov, som er biolog og læge og stærkt optaget af spørgsmålet: Hvor kommer livet fra og hvad er det egentlig? Da hun bliver kontaktet af sin norske halvbror, tager hendes liv en ny drejning. "Ulvene fra evighedens skov" er en selvstændig efterfølger til "Morgenstjernen" og præcis som denne, er det en roman om hverdagen og det lille liv, som det udspiller sig samtidig med at mørke kræfter i verden begynder at hærge menneskeheden. Karl Ove Knausgård (f. 1968) debuterede som forfatter i 1998. Hans bøger er udgivet på 36 sprog, og han er blevet tildelt en række store litterære priser, blandt andet Kritikerprisen, Brage-prisen, Gyldendalprisen, Die Welts litteraturpris, Wall Street Journal’s Innovator Award for Literature, Sunday Times Award for Literary Excellence, Austrian State Prize for European Literature og Svenska Akademiens nordiske pris samt H.C. Andersen-prisen.

Vis mere
 • Sprog:
 • Dansk
 • ISBN:
 • 9788728457443
 • Format:
 • MP3
 • Udgivet:
 • 19. Maj 2022
 • Oplæser:
 • Morten Thunbo
 • Straks på e-mail.

Online pris

Fordelspris

Anmeldelser af Ulvene fra evighedens skov

  Beskrivelse af Ulvene fra evighedens skov

  Foråret 1986 drømmer Syvert Løyning, en ung mand på nitten år fra Sørlandet i Norge, om sin afdøde far. Det er, som om faren vil ham noget. Men hvad? Han begynder at undersøge farens liv. Sporene fører ham til Sovjetunionen.
  I nutidens Moskva bor og arbejder Alevtina Kotov, som er biolog og læge og stærkt optaget af spørgsmålet: Hvor kommer livet fra og hvad er det egentlig? Da hun bliver kontaktet af sin norske halvbror, tager hendes liv en ny drejning.
  "Ulvene fra evighedens skov" er en selvstændig efterfølger til "Morgenstjernen" og præcis som denne, er det en roman om hverdagen og det lille liv, som det udspiller sig samtidig med at mørke kræfter i verden begynder at hærge menneskeheden.

  Karl Ove Knausgård (f. 1968) debuterede som forfatter i 1998. Hans bøger er udgivet på 36 sprog, og han er blevet tildelt en række store litterære priser, blandt andet Kritikerprisen, Brage-prisen, Gyldendalprisen, Die Welts litteraturpris, Wall Street Journal’s Innovator Award for Literature, Sunday Times Award for Literary Excellence, Austrian State Prize for European Literature og Svenska Akademiens nordiske pris samt H.C. Andersen-prisen.

  Brugerbedømmelser af Ulvene fra evighedens skov  Find lignende bøger
  Bogen Ulvene fra evighedens skov findes i følgende kategorier:

  Gør som tusindvis af andre bogelskere

  Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.