Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Ulvene fra evighedens skov - Karl Ove Knausgard - Lydbog

Bag om Ulvene fra evighedens skov

Ulvene fra evighedens skov udspiller sig både i Norge og i Rusland fra 1977 og frem til i dag og er fortalt af seks forskellige stemmer. Det er en standalone roman, men den deler tematikker med Morgenstjernen. En stor roman om livet og døden og alt det, vi ikke forstår. Historien begynder vinteren 1977 på en ø i det sydlige Norge. Fortælleren er Helge Bråthen, der en sen aften, 12 år gammel, ser en lysstråle i vandet under en bro. Det er lygterne fra en bil, som er kørt i vandet. Rådvild og på tærsklen til voksenlivet ved han, at han må tilkalde hjælp, men ender alligevel med at tage hjem og falde i søvn. 1986. 20-årige Syvert Løyning er efter halvandet år i hæren som kok på vej hjem til sit barndomshjem i det sydlige Norge. Syvert aner ikke, hvad han skal stille op med sit liv, og den første tid flakker han planløst rundt i den lille by og prøver at finde sig til rette hos sin mor og sin lillebror. Atomulykken i Tjernobyl sætter Syvert på sporet af hans far, som døde, da Syvert var helt lille og som han aldrig har kendt. En gammel frakke, en kasse med breve skrevet på russisk og en samtale med hans onkel tegner et billede af faren, som vækker Syverts nysgerrighed og vrede.

Vis mere
 • Sprog:
 • Dansk
 • ISBN:
 • 9788728457443
 • Format:
 • MP3
 • Udgivet:
 • 19. Maj 2022
 • Oplæser:
 • Morten Thunbo
 • Straks på e-mail.

Normalpris

Fordelspris

Anmeldelser af Ulvene fra evighedens skov

  Beskrivelse af Ulvene fra evighedens skov

  Ulvene fra evighedens skov udspiller sig både i Norge og i Rusland fra 1977 og frem til i dag og er fortalt af seks forskellige stemmer. Det er en standalone roman, men den deler tematikker med Morgenstjernen. En stor roman om livet og døden og alt det, vi ikke forstår.

  Historien begynder vinteren 1977 på en ø i det sydlige Norge. Fortælleren er Helge Bråthen, der en sen aften, 12 år gammel, ser en lysstråle i vandet under en bro. Det er lygterne fra en bil, som er kørt i vandet. Rådvild og på tærsklen til voksenlivet ved han, at han må tilkalde hjælp, men ender alligevel med at tage hjem og falde i søvn.

  1986. 20-årige Syvert Løyning er efter halvandet år i hæren som kok på vej hjem til sit barndomshjem i det sydlige Norge. Syvert aner ikke, hvad han skal stille op med sit liv, og den første tid flakker han planløst rundt i den lille by og prøver at finde sig til rette hos sin mor og sin lillebror. Atomulykken i Tjernobyl sætter Syvert på sporet af hans far, som døde, da Syvert var helt lille og som han aldrig har kendt. En gammel frakke, en kasse med breve skrevet på russisk og en samtale med hans onkel tegner et billede af faren, som vækker Syverts nysgerrighed og vrede.

  Forlagets beskrivelse af Ulvene fra evighedens skov

  Foråret 1986 drømmer Syvert Løyning, en ung mand på nitten år fra Sørlandet i Norge, om sin afdøde far. Det er, som om faren vil ham noget. Men hvad? Han begynder at undersøge farens liv. Sporene fører ham til Sovjetunionen.
  I nutidens Moskva bor og arbejder Alevtina Kotov, som er biolog og læge og stærkt optaget af spørgsmålet: Hvor kommer livet fra og hvad er det egentlig? Da hun bliver kontaktet af sin norske halvbror, tager hendes liv en ny drejning.
  "Ulvene fra evighedens skov" er en selvstændig efterfølger til "Morgenstjernen" og præcis som denne, er det en roman om hverdagen og det lille liv, som det udspiller sig samtidig med at mørke kræfter i verden begynder at hærge menneskeheden.

  Karl Ove Knausgård (f. 1968) debuterede som forfatter i 1998. Hans bøger er udgivet på 36 sprog, og han er blevet tildelt en række store litterære priser, blandt andet Kritikerprisen, Brage-prisen, Gyldendalprisen, Die Welts litteraturpris, Wall Street Journal’s Innovator Award for Literature, Sunday Times Award for Literary Excellence, Austrian State Prize for European Literature og Svenska Akademiens nordiske pris samt H.C. Andersen-prisen.

  Brugerbedømmelser af Ulvene fra evighedens skov



  Find lignende bøger
  Bogen Ulvene fra evighedens skov findes i følgende kategorier:

  Gør som tusindvis af andre bogelskere

  Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.